NaslovnicaVijestiMourinho: Dolazak Ronalda u United je nemoguća misija

Mourinho: Dolazak Ronalda u United je nemoguća misija

Mourinho: Dolazak Ronalda u United je nemoguća misija

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao je da taj klub sigurno neće dovesti nogometaša Real Madrida Cristiana Ronalda.

dolazak ronalda

Ronaldo je ljut pošto su ga španjolske vlasti optužile da je utajio porez, zbog čega je nagovijestio da bi mogao otići iz zemlje, a mediji su spekulirali da postoji mogućnost da se vrati na Old Trafford.

Mourinho je rekao da je to nemoguće, zbog “financijskih teškoća” koje nosi taj transfer.

“Neću dozvoliti da moj klub gubi vrijeme na igrače koji su nemoguća misija. Ronaldo je vrlo važan igrač u klubu, on je nogometaš velike ekonomske moći. Ne možemo pronaći nijedan razlog koji bi nas mogao navesti da pomislimo da bi Ronaldo mogao napusti Real.”, rekao je Mourinho, prenio je BBC.

Portugalski trener je dodao da ne vjeruje ni da će napadač Real Madrida Alvaro Morata prijeći ovog ljeta na Old Trafford.

“To je šteta. On je igrač koji je kod mene izborio mjesto u prvom timu Reala i volim ga. Uživao sam gledajući njegov napredak u Juventusu i Realu. Nismo postigli dogovor sa španjolskim klubom i mislim da neće doći kod nas”, naveo je Mourinho .

United je noćas pobijedio Los Angeles Galaxy sa 5:2, u prvoj utakmici u sklopu turneje po SAD.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!