NaslovnicaVijestiMourinho ima nešto specijalno u planu za Ibrahimovića ukoliko United osvoji Europsku...

Mourinho ima nešto specijalno u planu za Ibrahimovića ukoliko United osvoji Europsku ligu

Mourinho ima nešto specijalno u planu za Ibrahimovića ukoliko United osvoji Europsku ligu. Za navijače Uniteda je bilo strašno i pomisliti kako bi bilo bez Zlatana Ibrahimovića i njegovih golova i asistencija ove sezone.

Mourinho ima

Prije nego što je prošlog mjeseca ozlijedio križne ligamente koljena protiv Anderlechta, Šveđanin je postigao 28 golova i asistirao za još devet u svim natjecanjima.

Iza Ibrahimovića, drugi Unitedov strijelac je Juan mata sa 10 golova, dok Marcus Rashford ima isto toliko, ali sa jednom asistencijom manje (3).

Uklonite Ibrahimovićevih 28 golova i devet asistencija i United bi bio u velikoj nevolji u ovom trenutku, čak i kada bi našli te golove negdje drugo.

[su_bet365__1m_spectacular]

Bez 35-godišnjaka, ekipa Jose Mourinha možda ne bi osvojila Community Shield ili EFL kup. Niti bi mogli biti u polufinalu Europa lige.

Crveni đavoli su još uvijek u konkurenciji za prve četiri pozicije u Premier ligi. Trenutačno su peti, a četvrto mjesto je Manchester City sa bodom više, ali je Ibrahimović doprinio polovici od njihova 51 postih golova ove sezone u ligi.

Njegova važnost ne može biti precijenjena. Ibrahimovićeva ozljeda je ogroman udarac za United, a zbog onoga što je učinio za njih, spremni su mu pomoći u njegovom oporavku.

Prema Daily Mailu, United je napadaču platio liječenje u Americi i također su mu rekli da može ostati u Carringtonu da koristi njihove medicinske resurse koliko god mu treba.

Klasa – ali to nije sve. Paul Hirst iz Timesa je prenio citate Mourinha, koji je govorio o tome kako planira pohvaliti Ibrahimovićeve napore ove sezone.

Prema Unitedovom menadžeru, ako tim sa Old Trafforda osvoji Europsku ligu, on želi da Ibrahimović podigne trofej sa kapetanom tog dana.

[su_euro_soccer_bonus]

“Nadam se da ćemo doći do finala, kako bi Ibrahimović mogao izaći na stadion i podignuti trofej, zajedno sa kapetanom.”

Finale Europske lige se održava na Friends Areni u Štokholmu, koji je glavni grad Ibrahimovićeve Švedske.

Podizanje trofeja u svojoj domovini bi bio poseban trenutak za Zlatana, a da ne spominjemo, sa klubom koji očigledno obožava.

Također pročitajte: Što se dogodilo kada je Cristiano Ronaldo po prvi put igrao protiv Zinedine Zidanea?

Naravno, United mora prvo doći do finala, ali oni će biti potaknuti znajući da je Ibrahimović imao uspješnu operaciju koljena ranije ovog tjedna.

“Popravljen, gotovo je, sada sam jači. Još jednom se zahvaljujem na podršci, uskoro ćemo uživati u mojoj igri”, napisao je Zlatan na svoj Instagram profil nakon operacije.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!