NaslovnicaVijestiMourinho objasnio zašto se Manchester United bori sa formom od vremena Alex...

Mourinho objasnio zašto se Manchester United bori sa formom od vremena Alex Fergusona

Mourinho objasnio zašto se Manchester United bori sa formom od vremena Alex Fergusona. Manchester United ima priliku dovršiti ono što je Jamie Carragher nazvao “Mickey Mouse Treble” sljedećeg tjedna.

Mourinho objasnio

Crveni đavoli su već osvojili Community Shield i EFL kup, a u srijedu će igrati najveću utakmicu ove sezone, kada se sastanu sa Ajaxom u finalu Europske lige.

Jose Mourinho se već neko vrijeme sprema za utakmicu u Stockholmu. Unitedov menadžer odmara ključne igrače u Premier ligi kako bi osigurao spremnost svojih igrača za utakmicu sa Ajaxom, jer će mu pobjeda u finalu osigurati direktan plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

[su_bet365__1m_spectacular]

Tako je Mourinho žrtvovao Unitedovu poziciju u ligi. Konačni poredak će pokazati da po četvrtu sezonu u nizu, United nije završio u top tri.

Ali Mourinho je pun samopouzdanja za sljedeću sezonu, tvrdeći da će imati bolje razumijevanje svojih igrača sljedeći put.

“Pokušao sam analizirati stvarnost prije nego što sam stigao u klub, ali samo znate da je to stvarnost kada ste u njoj.”, izjavio je 54-godišnjak za Omnisport.

“Prva sezona je teška. Uživat ću u drugoj, jer znam da u drugoj neću praviti greške.”

“Mislite da znate igrače, ali to nije tako. Samo ih poznajete kada ih imate u dobrim i lošim trenucima. Nešto u čemu zaista uživam jeste transformacija iz prve u drugu sezonu.”

[su_euro_soccer_bonus]

Mourinho je ponudio još jedno objašnjenje za to što se United bori sa formom nakon Fergusona.

Najbolja liga na svijetu je poznata kao liga u kojoj nikada nije zajamčena pobjeda. Nikada se ne zna tko će pobijediti, danas u ovoj ligi nema favorita, zaista je teško igrati u Engleskoj ovih dana, svi igraju odličan nogomet.

Bilo je pet različitih osvajača lige od 2004. godine, uključujući Leicester Cityjevu prošlu sezonu, a najnoviji TV ugovori, vrijedni 8.3 milijarde dolara na globalnoj razini su osigurali da čak i timovi koji se ne natječu na vrhu tabele mogu imati i priuštiti kvalitetne igrače.

“Uvijek sam se pitao, što se desilo i što je zaustavilo Manchester Uniteda u posljednjih četiri-pet godina”, dodao je Mourinho.

Također pročitajte: Analiza posljednjeg kola u Premiershipu: Borba za mjesto koje vodi u Ligu prvaka još uvijek traje

“Jedan odgovor: stvarnost Premier lige, ekonomska snaga u mnogim klubovima, stabilnost koju klubovi u Premier ligi daju.”

“Mora se raditi na ekipi Manchestera. Dobra stvar je da klub zna, odbor zna i zajedno smo u tom procesu.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!