NaslovnicaVijestiMourinho otkrio koji golman će braniti u finalu Europa lige

Mourinho otkrio koji golman će braniti u finalu Europa lige

Mourinho otkrio koji golman će braniti u finalu Europa lige! Manchester United od drugog trofeja ove sezone dijeli još samo jedna utakmica. Nakon što su na jedvite jade prošli Celtu Vigo u polufinalu Europa lige, u finalu ih čeka amsterdamski Ajax. United će sa Ajaxom odigrati finale 24. maja u Stockholmu, a mnogi su se pitali koji golman će stajati na golu Crvenih vrago, s obzirom da je do sada u Europa ligi branio rezervni golman Sergio Romero.

Mourinho otkrio koji golman će braniti u finalu Europa lige

Ukoliko Manchester osvoji Europa ligu to će im biti drugi trofej ove sezone, koja se može okarkterisati kao uspješna. Ranije su već osvojili pehar u engleskom Liga kupu, a jedini pehar koji im nedostaje u bogatoj historiji kluba je pehar namijenjen pobjedniku Europa lige. Priliku da ga osvoje imat će 24. maja kada će snage odmjeriti sa mladom i odličnom ekipom Ajaxa.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Jasno je da je pobjeda u finalu Europa lige prioritet Josea Mourinha, jer će tako obezbjediti igranje u Ligi prvaka a Unitedov šef već je potvrdio jednog igrača koji će biti starter u najvažnijoj utakmici sezone. Portugalac je rekao da će između stativa i u finalu stojati rezervni golman Uniteda, Sergio Romero.

>> Barcelona kupuje desnog beka?

Na konferenciji za novinare on je izjavio: “Nema dileme. To su dva fantastična vratara, mi govorimo o reprezentativcu Argentine i Španjolskom reprezentativcu, ali ako sve bude normalno i ako ne bude problema sa ozlijedama, Sergio će igrati u Stockholmu”

Mourinho je također dodao da su se tako dogovorili pred početak sezone, te da je De Gea to prihvatio na sasvim normalan način.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!