NaslovnicaVijestiMourinho ponovo postavlja svjetski rekord? Argentinac na meti Manchester Uniteda

Mourinho ponovo postavlja svjetski rekord? Argentinac na meti Manchester Uniteda

Mourinho ponovo postavlja svjetski rekord? Argentinac na meti Manchester Uniteda. Ukoliko transfer za Griezmanna propadne, Mourinho ima alternativu sa kojom će postaviti novi svjetski rekord. Čudno je vrijeme da se bude navijač Manchester Uniteda u ovom trenutku.

Mourinho ponovo postavlja

Crveni đavoli su nabili u povijesnom nizu bez poraza u Premier ligi, ali njihove nade za prva četiri su izmakle i ne mogu se više probiti na prva četiri. Na raspolaganju su imali Zlatana Ibrahimovića i Paul Pogbu, ali su 100 dana proveli na šestoj poziciji.

Jose Mourinhova ekipa je vrlo blizu uspjeha i Lige prvaka; Oni nisu bili u mogućnosti da naprave dosljedan niz ove sezone. Bolni niz remija, osobito na Old Traffordu.

Uzrok za promjene

To je sve vrlo dobro, ali kako United može zapravo da mijenja stvari i doda tu kvalitetu u svoj tim.

Prema mišljenju mnogih, odgovor je Antoine Griezmann. Uostalom, čini se da niti jedne novine ili medij nije povezivao ovo dvoje u posljednjih nekoliko mjeseci.

[su_euro_soccer_bonus]

Francuz je proglašen najboljim strijelcem i najboljim igračem na Euru 2016, a ovu sezonu je započeo sa Atletico Madridom. 25 golova u 48 nastupa tijekom 2016/17 godine govori za sebe.

Svi dokazi upućuju na njegov dolazak gdje je potreban zadnji komad slagalice za Crvene đavole. I bitno je da bi klubu odgovarao dokazani napadač koji postiže golove, koji nije duboko u tridesetim godinama, i neće uskoro u mirovinu.

Štoviše, prisutnost Paul Pogbe dokazuje potencijalnu apetitiranu francusku vezu za Griezmanna.

Očigledno ipak, nema jamstva da će 26-godišnjak napustiti Vicente Calderon i izabrati United od svih potencijalnih destinacija. Uostalom, može to biti još jedna svjetska rekordna naknada kako bi se osigurao ovaj potez.

Ako bi ovaj potencijalni transfer propao, vrlo vjerojatno da će Mourinho tražiti alternative. Owen Hargraeves je netko tko ne bi imao nikakvih problema s takvom odlukom.

[su_bet365__1m_spectacular]

Bivši igrač Manchester Uniteda je rekao da nema sumnje o kvaliteti Griezmanna, ali vjeruje da bi bolja opcija za Crvene vragove mogao biti Dybala.

Govoreći za BT Sport, Hargreaves je predložio svoju alternativu: “Morate pogledati što imate i što vam očajnički treba, mislim da je Unitedu potreban igrač tipa Dybala.”

Također pročitajte: Arsenal doveo svoje prvo ljetno pojačanje: Petogodišnji ugovor već potpisan, sve je riješeno!

“Svatko govori o Griezmannu, mislim da bi Griezmann bio nevjerojatan, ali mislim da je Dybala malo mlađi i on će biti superzvijezda ako već nije.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

UEFA mijenja pravilo na Europskom prvenstvu. Ovo je dobra vijest za...

0
Prema najnovijim izvještajima britanskih medija, UEFA će omogućiti izbornicima reprezentacija koje sudjeluju na Europskom prvenstvu u Njemačkoj da pozovu 26 igrača umjesto dosadašnjih 23. Prema...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!