NaslovnicaVijestiMourinho u Zagrebu zbog hrvatskih reprezentativaca

Mourinho u Zagrebu zbog hrvatskih reprezentativaca

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho i bivši as reprezentacije Jugoslovavije Predrag Mijatović u Zagrebu su gledali utakmicu Hrvatska-Ukrajina, ali će i razgovarati o mogućem transferu hrvatskih reprezentativaca Ivana Perišića i Marcela Brozovića iz Intera.

Dovođenje Perišića je, prema navodima medija, već dugo Mourinhov izbor, a u glasine je uvršten i njegov suigrač Marcelo Brozović.

“Ne možemo govoriti o imenima, ali više engleskih klubova prati Brozovića i Perišića. U kontaktu smo s njima. Oni će biti vruće mete za mnoge klubove idućeg ljeta”, rekao je menadžer hrvatskih reprezentativaca.

Mourinho je već počeo slaže momčad za sljedeću sezonu, a jedan od igrača koje pod svaku cijenu želi dovesti na Old Trafford je krilni igrač reprezentacije Hrvatske.

Prema pisanju engleskih medija, Mourinho je za igrača Intera spreman platiti čak 40 milijuna eura čime bi Perišić postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti.

Portugalski stručnjak je stigao u Zagreb i iskoristio priliku što Perišić ne igra meč protiv Ukrajine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo zbog crvenog kartona, piše Hina. I pored toga što nema pravo nastupa, selektor Ante Čačić je pozvao igrača Intera najavivši da će igrati cijelu utakmicu protiv Estonije u utorak u Talinu.

Mourinho je u Zagreb doputovao u društvu Predraga Mijatovića koji je iskoristio priliku i posjetio svog prijatelja iz igračkih dana, a sada predsjednika Nogometnog saveza Hrvatske Davora Šukera.

Mijatović je obišao prostorije HNS-a, a njih dvojica razgovarala su i o drugim nogometnim temama.

Mourinho je nekoliko sati prije početka utakmice između Hrvatske i Ukrajine poželio da se prošeta po Zagrebu, ali su ga već na izlasku iz hotela dočekali novinari i fotoreporteri nakon čega se vratio u hotel.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!