NaslovnicaVijestiMožda je kurvin sin, ali je naš!

Možda je kurvin sin, ali je naš!

Možda je kurvin sin, ali je naš! Uprava njemačkog prvoligaša Wolfsburga nakon izborenog opstanka u Bundesligi već priprema ekipu za narednu sezonu. Njima je imperativ bio produženje ugovora sa fantastičnim napadačem i najboljim igračem Wolfsburga, Mario Gomezom. Iz uprave se na jedan vrlo duhovit način objavili da će Mario Gomez i u narednoj sezoni nastupati za Vukove.

Možda je kurvin sin, ali je naš!

Uprava Wolfsburga je na jedan vrlo lukav način uspijela uvrede pretvoriti u pohvale. Naime navjači ovog kluba su na povratnoj utakmici između Wolfsburga i Eintrachta iz Braunshweiga koja je odlučivala koji će klub nastupati u Bundesligi, vrijeđali Maria Gomeza sa riječima “Mario Gomez je kurvin sin!”. Ali uprava Wolfsburga je te pogrdne riječi uspjela preokrenuti pa je na kraju ispalo više nego dobro.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Gomez je uprkos katastrofalnoj sezoni Wolfsurga odlučio da ostane u klubu barem još jednu godinu, a u klubu su jednogodišnje produženje ugovora objavili na jedan vrlo komičan način. Na Facebooku su citirali riječi pokojnog američkog predsjednika Franklina D. Roosevelta.

>> Iker Casillas pred povratkom u Španiju

Oni su na zvaničnoj Facebook stranici napisali: “Možda je kurvin sin, ali je naš kurvin sin!” sugerirajući na to da će Mario Gomez i u narednoj sezoni nositi dres Wolfsburga u nadi da će naredna sezona biti mnogo uspješnija kako za njega tako i za klub. Gomez je u ovoj sezoni na 31 nastupu upisao 16 golova, te je potvrdio da je idalje jedan od najboljih napadača Njemačke.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!