Način na koji je Ronaldo odabrao majku svojim blizancima će vas zgroziti

Način na koji je Ronaldo odabrao majku svojim blizancima će vas zgroziti! Prije mjesec dana Cristiano Ronaldo svijetu je otkrio da je drugi puta u životu postao otac, ovoga puta njegovu porodicu povećala su dva blizanca, Eva i Mateo.

Način na koji je Ronaldo odabrao majku

 

Matea i Evu je svijetu predstavio na društvenoj mreži Instagram i tada je postalo jasno da su glasine bile istinite. Surogat majka je iz Kalifornije gdje su bebe i rođene, a za takav potez se odlučio zbog toga što takav način oplodnje je zabranjen u Španiji a u Portugalu je dijelimično dozvoljen, ali u primjeru da je otac samohran i u Portugalu je zabranjeno na taj način povećati svoju porodicu.

U javnost su sada dostigli i dokumenti koji otkrivaju da su se blizanci rodili u mjestu pored San Diega u Kaliforniji u bolnici Sharp Grossmont. Prvi na svijet je stigao muškarac a minutu kasnije za njim je stigla i Ronaldova kćerkica Eva.

>>Transfer glasine: Van Dijk viđen u Londonu, Gabriel napušta Arsenal, bivši igrač Uniteda pred potpisom za City

Advokatkinja i savjetnica za ove i slične situacije Stephanie Caballero je izjavila da agencije koje traže zamjensku majku u primjeru blizanaca zarade oko 140 000 eura a od tog iznosa majka dobije oko 40 000 eura.  Ronaldo je inače jaja majke izabrao između stotinu majki, a pri izboru bili su mu dostupne fotografije i kompletna biografija dotične osobe. Bilo mu je važno da djeca imaju sportski gen pa je s toga izabrao jaja sportašice, a majka inače ima latinski gen, što je takođe igralo veliku ulogu prilokom izbora.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum