NaslovnicaVijestiNajbolji igrač SP 2010 nakon Indije se ponovo vraća u Evropu

Najbolji igrač SP 2010 nakon Indije se ponovo vraća u Evropu

Najbolji igrač SP 2010 nakon Indije se ponovo vraća u Evropu! Kada je 2015 godine potpisao ugovor sa svojim matičnim klubom kao 36-godišnjak svi su mislili da je to tačka na i u njegovoj karijer, ali… Diego Forlan ne odustaje. Nakon što je prošle godine u avgustu potpisao za indijski Mumbai City, sada je pronašao aganžman na sjeveru Evrope, tačnije u Norveškoj.

nakon Indije se ponovo vraća u Evropu

Kada se 2015 godine vrati kući u svoj matični klub iz svog grada Penarol, svi su mislili da je to zadnji klub u karijeri Diega Forlana, te da u dresu Penarola želi završiti svoju nogometnu karijeru. Ali karijera Forlana doživjela je novi preobrat, kada je je prošle godine u avgustu potpisao prvo za indijski Mumbai City a sada je na pragu realizacije njegov transfer u Norvešku, tačnije Sandefjord.

>> SLUŽBENO: Napadač AC Milana napustio San Siro

On je se ponovo odlučio na povratak u Evropu gdje je doživio najljepše trenutke u karijeri noseći dres Manchestera, Villareala, Atletico Madrida i milanskog Intera, ali sada u mnogo manji klub i mnogo manju ligu, jer sa 38. godina na leđima ne može ni zaslužiti bolji klub i ugovor.

[su_live_koeficijenti]

Menadžer norveškog Sandefjorda rekao je za medije da je Diego Forlan prošle sedmice boravio u Norveškoj te da je pogledao jednu utakmicu kluba i da je pokazao interes da obuče dres ovog norveškog prvoligaša. Naravno, to neće biti nimalo jeftina akvizicija te će Norvežani morati duboko segnuti u džep ukoliko žele da dovede najboljeg igrača Svjetskog prvenstva 2010 godine.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!