NaslovnicaVijestiNajboljih 11 igrača koji nikada nisu osvojili trofej Lige prvaka

Najboljih 11 igrača koji nikada nisu osvojili trofej Lige prvaka

Najboljih 11 igrača koji nikada nisu osvojili trofej Lige prvaka. Na rubu finala Lige prvaka ovog vikenda bit će dosta neutralnih navijača koji će se nadati pobjedi Juventusa. Al i to je uglavnom zbog Gianluigija Buffona.

Najboljih 11

Zanimljivo je da je legendarni vratar prošao kroz cijelu svoju karijeru bez osvajanja najprestižnije nagrade u europskom nogometu.

Naravno, 39-godišnjak sada ima savršenu priliku da to u radi u subotu, ukoliko on i njegov tim uspiju pobijediti Real Madrida u Cardiffu.

To nas je bacilo u razmišljanje. Mora da postoji hrpa velikih igrača iz prošlosti i sadašnjosti koji su propustili slavu Lige prvaka.

Tako smo krenuli u potragu za 11 najboljih igrača koji nikada nisu osvojili Ligu prvaka – i zaista je to impresivna lista.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
Najteži zadatak nam je bio da ih sve ubacimo u jednu formaciju – nije nam pomogao nedostatak krilnih igrača – ali na kraju smo se odlučili za vrlo usku 3-4-3 formaciju.

Dakle, da više ne odugovlačimo, u nastavku pogledajte listu najboljih 11 igrača koji nikada nisu osvojili Ligu prvaka.

GK: GIANLUIGI BUFFON

Nakon što smo započeli članak o njemu, nije bilo ničega kako bismo ga mogli izbaciti iz ove liste. Pobjeda ove godine bi mogla potaknuti i njegove šanse za Zlatnom loptom. Zar to ne bi bilo lijepo?

CB: LAURENT BLANC

Sjećanje navijača Premier lige na Blanca moglo bi biti pomalo oštećeno zbog promjenjive forme u Manchester Unitedu do kraja karijere. Ipak, francuski branič bio je zastrašujući igrač u svojoj najboljoj formi.

CB: FABIO CANNAVARO

Unatoč igranju za Inter, Juventus i Real Madrid, Cannavaro je jedini europski uspjeh pronašao u Kup UEFA-i sa Parmom u 1999. godini.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

CB: LILIAN THURAM

Teško je vjerovati da najskuplji francuski igrač u povijesti nije osvojio trofej Lige prvaka. Došao je vrlo blizu 2003. godine sa Juventusom, samo da bi izgubio od Milana na penale u finalu na Old Traffordu.

CM: MICHAEL BALLACK

Ballack je bio na gubitničkoj strani u dva finala (2003. i 2009.) tijekom svoje slavne karijere. Bio je također dio Njemačke kada je izgubila u finalu Svjetskog prvenstva 2002. godine. Veliki igrač sa užasno lošom srećom u finalima.

CM: PATRICK VIEIRA

Uzevši u obzir legendu Arsenala, Vieira je bio veznjak Arsene Wengera punih devet godina. Nažalost, Topnici nisu uspjeli napraviti velike stvari u Ligi prvaka, dok je Francuz bio prisutan.

CM: PAVEL NEDVED

Nedved je također bio u Juventusu 2003. godine, ali je propustio finale zbog suspenzije. To ga nije spriječilo da osvoji Zlatnu loptu kasnije te godine. Ozbiljno elegantan igrač.

[su_euro_soccer_bonus]

CAM: FRANCESCO TOTTI

Smatram da je prilično sigurna pretpostavka, da je Totti prihvatio jednu od bezbroj ponuda da napusti Romu tijekom svojih vrhunskih godina, osvojio bi Ligu prvaka.

Ali, njegova želja za boravkom u Romi je nedvojbeno utjecala na njegove šanse za veći utjecaj u najvišoj europskoj konkurenciji.

ST: ZLATAN IBRAHIMOVIĆ

Ibrahimović je možda postigao gol u svim klubovima u kojima je bio, ali trofej Lige prvaka još uvijek nije uspio osvojiti. Ipak, može se utješiti osvajanjem Europske lige sa Manchester Unitedom ove sezone.

Također pročitajte: Juventus v Real Madrid: Talijanski prvaci protiv španjolskih prvaka, povijesno finale Lige prvaka

ST: RONALDO

Nepobitno jedan od najboljih napadača koji su ikada igrali nogomet, Ronaldo je mogao učiniti bilo kakvu obranu u svijetu smiješnom.

Ronaldo je priznao da je nedostatak trofeja Lige prvaka nešto za čim još uvijek pati, a polufinale 2003. godine je najdalje što je uspio doći.

ST: DENNIS BERGKAMP

Bilo je da izaberemo između Bergkampa, Hernan Crespa i Ruud van Nistelrooya, no bivši Arsenalov maestro je prevagnuo.

Bergkamp je osvojio dva UEFA-ina kupa, ali je bio neiskorištena zamjena u finalu 2006. godine, kada su Topnici poraženi od Barcelone na Stade de Franceu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!