NaslovnicaVijestiNajboljih 11 igrača koji su prošli kroz West Ham: Nećete vjerovati kakvi...

Najboljih 11 igrača koji su prošli kroz West Ham: Nećete vjerovati kakvi su sve talenti prošli kroz Londonski klub

Najboljih 11 igrača koji su prošli kroz West Ham. Nećete vjerovati kakvi su sve talenti prošli kroz Londonski klub. Često se pričalo o tome da je West Ham bio najodgovorniji za Englesku momčad koja je osvojila Svjetsko prvenstvo 1966. godine, jer su imali tri vrlo važna igrača u momčadi.

Najboljih 11

Kapetan Bobby Moore, hat-trick heroj u finalu Geoff Hurst i Martin Peters, koji je također postigao gol protiv Zapadne Njemačke u finalu koje je završilo sa pobjedom od 4-2.

Ni West Ham, ni Engleska nisu imali sličan uspjeh od tada, ali ovaj tim je oduvijek ostao onakakav kakvim ga se sjećamo u to vrijeme. Neki od najboljih igrača u nogometnom svijetu su igrali u ovom timu, izgradili svoj početak karijere. Nabrojat ćemo jednu postavu i igrače koje vjerojatno znate. Iznenadit ćete se kakvi su sve igrači prošli kroz West Ham, nisu svi prošli kroz akademiju, ali su igrali za ovaj klub.

[su_euro_soccer_bonus]

GK – David James (2001-04)

James je napravio 53 nastupa za Englesku i on je u svojoj karijeri osvojio Liga kup sa Liverpoolom u 1995. godini i FA kup sa Portsmouthom 13 godina kasnije.

DF – Glen Johnson (2002-03)

Sada 32-godišnjak i igra za Stoke City, Johnson je uživao u dugoj Premier ligaškoj karijeri u kojoj je osvojio sve naslove u Engleskoj dok je igrao za Chelsea (Premier liga), Portsmouth (FA kup) i Liverpool (Liga kup). On je također prošao kroz akademiju Čekićara i napravio 54 nastupa za Englesku također.

DF – Rio Ferdinand (1996 – 2000)

Nedvojbeno je naš omiljeni i najbolji igrač među ovim pojedincima. Ferdinand je vjerojatno najbolji obrambeni igrač kojeg je Engleska ikada imala. On je pobijedio 81 utakmicu sa Engleskom, bio kapetan nekoliko puta i uživao u mnogo uspjeha sa Manchester Unitedom. On je osvojio šest naslova Premier lige, tri Liga kupa, jednu Ligu prvaka i jedno Svjetsko klupsko prvenstvo u njegovo vrijeme na Old Traffordu, a bio je također proizvod West Hamove akademije.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

DF – Stuart Pearce (1999 – 2001)

Iako se pridružio West Hamu u zimskom periodu, on je bio imenovan kao Čekićar godine za 2001. godinu. Rođen u Londonu Pearce je pobijedio 71 utakmica sa engleskom reprezentacijom.

MF – Michael Carrick (1999 – 2004)

Bilo je teško izostaviti Scott Parkera, ali Carrick je jedno od najslađih prolaznika koje je Engleski nogomet ikada proizveo. 18.600.000 funti vrijedan transfer u Manchester United u 2006. godini, preko Spursa, gdje je Carrick dokazao svoju vrijednost i on ima isti rezime kao i Ferdinand. Iako je rođen na sjevero-istoku, Carrick je prošao kroz West Hamovu akademiju i odigrao 34 utakmice za Englesku.

MF – Frank Lampard (1995 – 2001)

Još jedan igrač iz akademije West Hama, njegov ujak i menadžer Harry Redknapp je morao da opravda njegovo mjesto u timu u ranim godinama njegove karijere, ali sada, Lampard je legenda. On je postigao sveukupno 294 gola u karijeru u veznom redu i sa Chelseajem, osigurao je tri titule Premier lige, četiri FA kupa, dva Liga kupa, jednu Europa ligu i jedan naslov Lige prvaka. Odigrao je 106 nastupa za Englesku.

[su_bet365_200_bonus_mali]

MF – Javier Mascherano (2006 – 07)

Argentinski veznjak odigrao je samo sedam utakmica za Čekićare i kakva promašena prilika je to bila. Liverpool ga je doveo na posudbu, a on je u međuvremenu potpisao stalni ugovor, a zatim završio u Barceloni, tim u kojem je još uvijek u prvoj postavi i sa 32 godine. On ima 135 nastupa za svoju zemlju.

MF – Dimitri Payet (2015 – 17)

Sada me čujte navijači West Hama! Znam da su rane još uvijek svježe, ali Payet je bio jedan od najmagičnijih igrača koje su Čekićari imali u posljednjih deset godina. Nakon njegovog nastupa na Euru 2016. godine, svaki klub na svijetu bi ga želio. Samo je šteta što se vratio u Marseille na način nakoj je to uradio u siječnju.

Obavezno ih pogledajte: Ovo su TOP 10 filmova o klađenju i casinu

Pep Guardiola otkrio sa kakvim igračima voli najviše raditi

Sportske kladionice: Pregled najboljih svjetskih kladionica

FW – Jermain Defoe (1999 – 2004)

Jedan od najboljih finišera u Premierligaškoj povijesti, prošao je također kroz akademiju West Hama. Od tada, on je postao sedmi najbolji strijelac u povijesti Premier lige. Odigrao je do sada 55 utakmica za Englesku, a sada sa 34 godine zaradio je još jedan poziv u reprezentaciju.

FW – Paolo Di Canio (1999 – 2003)

Strastveni Talijan je proveo samo četiri godine na Upton Parku, ali su to bile vrlo zanimljive četiri godine. Mnogi obožavatelji će se sjetiti njegovog udarca i gola protiv Wimbledona davne 2000. godine. On nikada nije igrao za Italiju, ali je sigurno imao sposobnost i mogao je igrati.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

FW – Carlos Tevez (2006 – 07)

Deminutivni Argentinac je proveo samo jednu sezonu sa Čekićarima, ali je on postao kultni heroj, jer ih je skoro sam spasio od ispadanja. On je postao jedan od najboljih u svoje vrijeme i u Manchester Unitedu i u Juvetu, i trenutno je najplaćeniji igrač na svijetu u Shanghai Shenhuji, gdje zarađuje oko 41 milijun dolara godišnje. Sada 33 godine, on je skupio 76 utakmica za Argentinu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Pročitajte analizu utakmice Manchester Cityja i Liverpoola, saznajte koja momčad je u problemima sa izostancima, te na što se kladiti. 

Manchester City  – Liverpool

Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

 

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!