NaslovnicaVijestiNajlošiji transfer u historiji Atletica napušta klub

Najlošiji transfer u historiji Atletica napušta klub

Najlošiji transfer u historiji Atletica napušta klub! U današnje vrijeme kada je transfer tržište prenatrpano igračima koji su precjenjeni i koji ne vrijede onoliko koliko bi trebali, često se desi da timovi pretplate igrače, pa ga za par sezona ptpuste ili prodaju za deseterostruko manje iznose. Alessio Cerci nije bio pretplaćen, Alessio Cerci je u Atletico stigao kao najbolji napadač Italije, u najboljim godinama, ali je jednostavno potonuo i nikada nije isplivao.

Najlošiji transfer u historiji Atletica napušta klub

Status Italijana, Alessija Cercija je bio u takvom stanju u Atleticu, da su zadnjih mjeseci počele kružiti priče i mitovi o njegovom statusu u Madridu, te su ga mnogi ismijavali i zbijali šale na njegov račun. Kada je trener Atletica Cholo Simeone, precrtao Cercija, navijači kluba su namjenili pjesme Cerciju i dizali transparente u njegovu čast, te na taj način pokušavali ubjediti Simeonea da mu podari barem neku minutu na terenu.

Pronašli rupu u zakonu: Leipzig i Salzburg ponovo posluju

Cerci, koji j 2014 godine iz Torina prešaou madridski Atletico, kao veliko pojačanje nikada nije opravdao taj epitet. U tri godine koliko je bio član kluba, odigrao je svega 11 utakmica od toga 9 u svojoj prvoj sezoni, i 2 u svojoj zadnjoj. Preračunato u minute to znači da je prošle godine Cerci odigrao svega 43 minute za Atletico.

[su_live_koeficijenti]

Zbog njegove loše forme u Atleticu su postali svjesni da će ga teško prodati jer zanimanje za njega skoro da i ne postoji, te su odlučili da prekinu ugovor, jer im je to ostala jedina opcija. Zbog statusa slobodbog igrača, interes za Cercija su pokazali Las Palmas i Oliympiacos, kao i nekoliko italijanskih klubova.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!