NaslovnicaVijestiNajnoviji snimci pokazuju da Ramos nije simulirao: Drugi ugao pokazao što se...

Najnoviji snimci pokazuju da Ramos nije simulirao: Drugi ugao pokazao što se zapravo desilo

Najnoviji snimci pokazuju da Ramos nije simulirao. Drugi ugao pokazao što se zapravo desilo. Sergio Ramos je bio razapet od strane društvenih medija zbog njegove uloge u crvenom kartonu kojeg je dobio Juan Cuadrado u finalu Lige prvaka.

Najnoviji snimci

Cuadrado je već imao jedan žuti karton, a drugi žuti je dobio u 84. minuti za ono što je izgledalo kao mekano guranje Sergio Ramosa, koji se bacio kao da ga je ‘voz’ udario.

Ramos se bacio na teren, a navijači diljem svijeta su optužili Španjolca da je namjerno zaveo suce i simulirao kako bi Cuadrado dobio drugi žuti karton.

“Ramosu će biti postiđen. Kada sutra vidi snimak bit će ga stid”, komentirao je bivši igrač Manchester United Rio Ferdinand.

[su_euro_soccer_bonus]

“Da je moj sin gledao kako to radim, mene bi bilo stid da ga pogledam u oči.”

Madrid je u to vrijeme vodio sa 3-1 i bili su udaljeni samo nekoliko minuta od povijesnog trenutka. Ramos nije imao nikakvu potrebu da napravi ovaj incident.

NOVE SNIMKE POKAZUJU DA RAMOS NIJE SIMULIRAO

Međutim, pojavila se nova snimka incidenta iz drugog ugla i sugerira da je postojao kontakt na Ramosu, točnije, Juan Cuadrado ga je nagazio.

Ugao kojeg smo svi vidjeli u subotu navečer nije uspio pokazati ono što je Cuadrado učinio sa nogom. Sve što smo vidjeli je bilo njegovo mekano guranje – ako se to može nazvati tako.

Također pročitajte: Španjolska segunda, 41. kolo: Analiza i najbolji tipovi za klađenje

Čini se da je Cuadrado iznenadio Ramosa dok je njegov protivnik pokušavao vratiti loptu, uzrokujući teatralan pad zvijezde iz Madrida.

Naravno, moglo bi se tvrditi da je Ramos ipak iskoristio situaciju, ali barem sada znamo da je postojao kontakt, a ne samo to mekano guranje koje smo svi vidjeli.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!