NaslovnicaVijestiNajveći promašaj Intera napušta klub: Želim vratiti svoju karijeru na pravi put

Najveći promašaj Intera napušta klub: Želim vratiti svoju karijeru na pravi put

Najveći promašaj Intera napušta klub: Želim vratiti svoju karijeru na pravi put! Stigao je u klub kao velika senzacija i veliko pojačanje prošle sezone, ali dvadesetogodišnji napadač nije se snašao u Interu i već pokušava da revitalizuje svoju karijeru u drugim dijelovima Evrope. Kandidat je lisabonski Sporting!

Najveći promašaj Intera napušta klub

Gabriel Barbosa sa svojim agentom razmatra o napuštanje Intera koji je spreman da ga proda u Sporting, za medije je izjavio napadačev agent. Prvi izveštaji su se pojavili u četvrtak i ukazuju na to da Brazilac razmišlja o prelasku  u portugalski klub u pokušaju da revitalizuje svoju evropsku karijeru. Njegov predstavnik, Vagner Ribeiro, potvrdio je da su razgovori sa Sportingom u toku.

>> Arsenal ponudio Alexisu Sanchezu nevjerovatan novi ugovor

“Razgovaramo sa predsjednikom Bruno de Carvalhem”, rekao je za Record Ribeiro. “Vidjećemo da li možemo zaključiti posao.”

Dvadesetogodišnjak, poznat pod nazivom Gabigol, stigao je u Inter u transferu vrijednom od 29,5 miliona eura iz Santosa prošle godine. On je prošle sezone uspjeo da upiše nastup u samo devet utakmica u Seriji A, sa postignutim samo jednim golom koji je obezbjedio pobjedu Interu nad Bolognom u februaru.

[su_live_koeficijenti]

“To će biti još jedna godina u Evropi za mene i verujem da ću biti spremniji, zreliji te da bih se pokazao u najboljem svijetlu”- rekao je Gabriel Barbosa prošlog mjeseca.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!