NaslovnicaVijestiNakon ozbiljne bolesti Mario Gotze se vraća na teren

Nakon ozbiljne bolesti Mario Gotze se vraća na teren

Nakon ozbiljne bolesti Mario Gotze se vraća na teren. Dortmundova predsezonska utakmica je uključivala povratak Mario Gotzea nakon njegove metabolične bolesti.

Nakon ozbiljne bolesti

Dortmund je pobijedio Urawa Redse sa 3-2. Prvi put se pojavio u posljednjih pet mjeseci nakon što je ušao kao zamjena u drugom poluvremenu.

[su_bonus]

Gotze je zamijenio Nuri Sahina i dobio je o dličan prijam od navijača u Saitamu, Japanu.

Što se tiče utakmice, golovi Andre Schurrlea i Turske senzacije Emre Mora zapečatili su pobjedu ekipe iz Bundeslige. Rezultat je bio prava pobjeda za novog menadžera Borussije Dortmunda, Peter Bosza nakon što je preuzeo od Thomas Tuchela.

Također pročitajte: Lionel Messi i Neymar izrazili želju za novim pojačanjem: Barcelona odmah reagovala i ponudila 45 milijuna eura

25-godišnjak je na društvenim mrežama izrazio sreću povratka u nogomet. On je svoju sliku postavio na Instagram uz riječi: “Samo sretan.”

Bosz je nakon utakmice govorio i naglasio da će ići polako sa Gotzeovim povratkom.

“Prije svega, drago mi je zbog Marija, on nije dugo trenirao niti igrao”, rekao je Bosz.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Moramo biti pažljivi s njim, drago nam je što je mogao odigrati 30 minuta utakmice, a bio je i sam vrlo sretan zbog toga.”

“Sada moramo ići dan za dan, a nadamo se da on može poduzeti daljnje korake ubrzo i igrati 90 minuta nogometa što je prije moguće”, dodao je Bosz.

Želimo ti brz povratak Gotze.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!