NaslovnicaVijestiNapast ćemo sa osam napadača

Napast ćemo sa osam napadača

Trener Barcelone Louis Enrique, tvrdi da će povratnu utakmicu protiv Juventusa odigrati kao da je to njihova zadnja. Napast ćemo sa osam napadača. Najavljuje totalnu ofanzivu.

Napast ćemo sa osam napadača

 

Barcelona je pred revanš sa Juventusom porazila Sociedad sa 3-2 i time je ostala u trci za prvaka La Lige.

U srijedu ih čeka skoro identičan zadatak kao u povratnoj utakmici sa PSG-om, s tim da im u utorak u goste stiže, ruku na srce, mnogo jača i iskusnija ekipa od PSG-a.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Louis Enrique pokušava sa ovakvim izjavama podići moral ekipi i tvrdi da će njegovi igrači ostaviti srce na terenu.

>> BARCELONA ŽELI DOVESTI JEDNOG OD NAJBOLJIH TRENERA DANAŠNJICE

“Još uvijek smo u igri na tri fronta i poslije današnje pobjede smo još jači. To je dobar poticaj za povratak. Zasigurno ćemo biti u određenim dijelovima utakmice blizu preokreta. Morat ćemo više riskirati, napast ćemo sa osam napadača. Nemamo šta izgubiti.” kazao je Enrique.

“Navijači moraju vjerovati tim igračima. To je ekipa šampiona, ti igrači su već osvojili sve. Navijači su navikli na uspijehe i pobjede, vječno ne može biti tako. Obećavam da ćemo dati sve od sebe, nastavio je Enrique i obrusio se na navijače koji zvižde Andre Gomesu.

Danas navijači aplaudiraju Paco Alaceru i ako je na početku bilo drugačije. Šta se je promjenilo. Danas ima više samopouzdanja. Vidjet ćemo da li će ovo prebroditi Andre Gomes. Mislim da je patetično zviždati svojim igračima. To je najslabije što navijač može napraviti svojoj ekipi.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!