NaslovnicaVijestiNapoli odbio ponudu od 55 milijuna eura za Kouilbalyja

Napoli odbio ponudu od 55 milijuna eura za Kouilbalyja

Engleski Chelsea ponudio je 55 milijuna eura za transfer obrambenog nogometaša Kalidoua Koulibalyja, ali ju10 je Napoli odbio, bar dok ne nađe dostojnu zamjenu.

napoli odbio

Kontroverzni predsjednik talijanskog kluba, Aurelio De Laurentis, istaknuo je ne želi odreći stamenog Senegalca jer nema njegovog nasljednika, iako je ljetos doveo Nikolu Maksimovića iz Torina za čak 30 milijuna eura.

“Istina je da je Chelsea ponudio toliki novac, ali rekao sam Conteu da ne mogu mu dam Koulibalya jer nemamo vrijednu zamjenu. Neću ga prodam dok mi trener Sarri ne kaže koga želi kao njegovog nasljednika.”, rekoa je Laurentis za mrežu BeIN sport.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Maksimović je ove sezone odigrao samo osam utakmica u talijanskoj Seriji A, kao i još po dvije u Ligi prvaka i Kupu Italije. Trener Mauricio Sarri više povjerenja na stoperskom mjestu do sada imao je u Koulibalya i Raula Albiola, ali i Vlada Chiricheșa.

>> Poznat razlog zbog kojeg je Ibrahimović odbio produžiti ugovor sa Manchester Unitedom

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!