NaslovnicaVijestiNapravili su od njih sprdnju u Ligi prvaka, a sada im otimaju...

Napravili su od njih sprdnju u Ligi prvaka, a sada im otimaju i jednog od najboljih igrača

Napravili su od njih sprdnju u Ligi prvaka, a sada im otimaju i jednog od najboljih igrača. Sigurno je pitanje kada – ne ako – će Alexis Sanchez napustiti Arsenal. Čileanac se nije baš pokazao u dobrom svjetlu ove sezone, gdje je naljutio mnoge navijače i trudio se potkopati Arsene Wengera.

Napravili su

No, kako lako izgleda kritizirati 28-godišnjaka, razumljivo je da je i on frustriran. Unatoč njegova 23 gola i 12 asistencija ove sezone, Topnici su na šestoj poziciji u Premier ligi i još uvijek se oporavljaju od katastrofalnog poraza protiv Bayerna u Ligi prvaka.

Svojim ponašanjem na klupi i navodnim smijanjem kada je njegov klub gubio, Alexis Sanchez je dao do znanja svima da je njegovo vrijeme na Emiratesu došlo kraju.

[su_euro_soccer_bonus]

Klub je omogućio da situacija eskalira time što ga nisu vezali sa novim ugovorom ranije. Do ljeta, on i njegov suigrač Mesut Ozil će imati samo jednu godinu preostalu u svojim ugovorima i to je nešto što je dovelo do povećanja nagađanja o tome gdje će igrati sljedeće sezone.

Pošteno je reći da je Sanchez traženiji nego njemački internacionalac Mesut Ozil, baš zbog njegove malo lošije sezone.

Obilje najboljih klubova će se vrtiti oko ovih igrača i željeti će dovesti posebno Alexisa Sancheza, a izgleda da je Bayern Munich prvi među tim klubovima.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Glasine također idu i u Francusku, gdje se spominje i interes PSG-a, ali mislim da bi Bundesligaški giganti mogli pobijediti Unai Emeryja u ovoj utrci, jer će Sanchez biti jedna od njihovih glavnih meta na ljeto, tvrdi Sport.

Estonija v Hrvatska: Igrači Hrvatske će biti u vrlo dobrom raspoloženju protiv Estonije

Za navijače Arsenala, to bi bila gorka pilula za progutati. Mnogi od njih bi se mogli pomiriti sa gubitkom ovog igrača, ali sa tim da su šanse prevelike da će i sljedeće sezone igrati protiv njih u Ligi prvaka i suočiti se svojom ‘bivšom zvijezdom’ bi zaista bilo bolno, naravno ako i Arsenal uspije da se plasira u Ligu prvaka, jer u ovom trenutku to im ne ide baš od ruke.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!