NaslovnicaVijestiNavijači Čelzija u šoku: Conte odlazi na kraju sezone?

Navijači Čelzija u šoku: Conte odlazi na kraju sezone?

Navijači Čelzija u šoku: Conte odlazi na kraju sezone? Antonio Conteu fali Italija. Sada je već jasno da Conte pati od nostalgije. On je to potvrdio na konferenciji za novinare, te su sada mnogi ubjeđeni daće već naredne sezone preuzeti neki italijanski klub.

Conte odlazi na kraju sezone

Trener Čelzija Antonio Conte pravi je hit ovogodišnjeg izdanja Premier lige. Sa Plavcima, nakon 33 odigrana kola, drugoplasiranom Tottenhamu bježi 4 boda i sve su prilike da će u debitantskoj sezoni osvojiti naslov prvaka Engleske lige. Svi su uvjereni da je u Čelziju sve bajno, da im teku med i mlijeko ali… Karizmatičnom Italijanu fali Italija! I to već nakon prve sezone u trenerskoj (ali i igračkoj karijeri) koju je proveo izvan svoje domovine.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

“Fali mi Italija, obitelj i prijatelji… Mi Italijani imamo jake rodbinske veze, takvi smo. Italija je ipak Italija, moje je srce još uvijek tamo.” rekao je Antonio Conte. Na pitanje da li u Italiji osim Juventusa postoji klub koji bi trenirao, on je odgovorio: “I u Italiji su novi vlasnici, klubovi se prodaju, tako da…” rekao je tajnoviti Conte.

Messi otkrio ime jedinog igrača od kojeg je tražio dres

Italijanski mediji jedva su dočekali ovakvu izjavu. Odmah su počele raznorazne špekulacije. Mnogi novinari tvrde da će njegova nova lokacija biti Milano, ali ne znaju tačno koji klub, jer oba kluba imaju nove vlasnike, Kineze! Da li će nekadašnji trener Juventusa i selektor Italije već u narednoj sezoni raditi u Italiji, ostaje nam da vidimo. Kako će navijači Juventusa reagovati ako njihova legenda preuzme jedan od ova dva kluba? Zanimljivo ljeto je pred nama.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!