NaslovnicaVijestiNavijači Liverpoola u šoku: Nova povreda u timu sa Anfilda

Navijači Liverpoola u šoku: Nova povreda u timu sa Anfilda

Navijači Liverpoola u šoku: Nova povreda u timu sa Anfilda! Ekipa Liverpoola tradicionalno tokom cijele sezone ima probleme sa povredama, a tako je i ovaj puta. Novi šok koji je zadesio navijače ovog  kluba je povreda vjerovatno najboljeg igrača ekipe u ovos sezoni Sadio Manea.

Navijači Liverpoola u šoku

Senegalac je napustio utakmicu u 89 minuti nakon povrede koja ga zadesila na susretu njegove reprezentacije i reprezentacije Cape Verdea, a u zvaničnoj izjavi kluba stoji, da je Mane pretrpjeo povredu tetive i da će sa terena izbivati oko mjesec dana.

>> Xavi: Želim da budem njihov izbornik na SP 2022!

Od dolaska iz Sautemptona u transferu vrijednom 34 miliona funti 2015. godine, Mane je  u odličnoj formi i prilikom svakog izostanka stvorio je velike glavobolje Kloppu jer za Manea jednostavneo zamjene nema. Ekipa Liverpoola bez Manea je bez ideje i trke u napadu, te će njegov izostanak i ovoga puta stvoriti velike probleme Redsima.

[su_no1forfootball]

Nekadašnji igrač Red Bull Salzburga postigao je 13 golova na 27 utakmica u Premier ligi prošle godine, a ove sezone je postigao tri gola na četiri nastupa.

To je nesumnjivo velik udarac za sve one koji su povezani sa Liverpoolom, s obzirom na Maneov značaj na desnoj strani – i prema objavama n a socijalnim medijima, navijači Liverpoola su mnogo razočarani.

Senegalac će tako propustiti meč sa Manchester Unitedom ovog vikenda, kao i gostovanja u Londonu kod Tottenhama, te u grupnoj fazi u Ligi prvaka u Mariboru sa istoimenim timom.

To je drugi veliki udarac za Liverpool u ovoj sezoni, nakon povrede Adama Lallane koji je zbog povrede van terena već skoro dva mjeseca.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!