NaslovnicaVijestiXavi: Želim da budem njihov izbornik na SP 2022!

Xavi: Želim da budem njihov izbornik na SP 2022!

Xavi Hernandez, legenda Barcelone i španjolske reprezentacije, izrazio je želju da postane izbornik kad završi nogometnu karijeru.

izbornik

Slavni španjolski nogometaš, Xavi Hernandez, nada se postati trener katarskog tima po završetku svoje karijere i voditi Katar na Svjetskom prvenstvu 2022. godine, upravo u toj zemlji.

[su_no1forfootball]

On u 37. godini igra u katarskom Al Saddu, čiji je član dvije godine, ali uskoro planira započeti trenersku karijeru, te je izrazio želju da postane izbornik Katara, domaćina Svjetskog prvenstva 2022.

Evo tko su mogući protivnici Hrvatske u doigravanju za Svjetsko prvenstvo

Svjetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine moglo bi biti najzanimljivije i najkonkurentnije u zadnjih 20 godina

“U Kataru sam da pomognem igračima da napreduju i budu spremni da se takmiče sa ostatkom sveta. Imam ambiciju da postanem trener, a za mene bi bio dobar potez da skupim iskustvo na klupi Katara. Dobro poznajem nacionalni tim i stanje nogometa u toj zemlji”, izjavio je Xavi za španjolsku Marcu.

[su_live_koeficijenti]

Xavi je igrao za Barcelonu 17 godina, osvojio sve što je se moglo osvojiti, a prije odlaska u Katar bio je kapetan matičnog kluba.

Također je postigao brojne uspjehe s reprezentacijom Španjolske, s dva naslova europskih prvaka (2008, 2010), jedan svjetskog prvaka (2010) i srebro s Olimpijskih igara (2000).


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!