NaslovnicaVijestiNBA All Star: Rekordni broj poena i nevjerojatan nastup Anthony Davisa

NBA All Star: Rekordni broj poena i nevjerojatan nastup Anthony Davisa

NBA All Star utakmice se sinoć završila sa rekordnim brojem poena, gdje je West All-Stars porazio East All-Stars sa 192-182. Kakva je samo ovo bila utakmica.

NBA All Star

Anthony Davis je također imao rekordni nastup, gdje je postigao 52 poena, obarajući Wilt Chamberlainov rekord od 42. Davis je zaista igrao nevjerojatno što mu je pomoglo da uspije oboriti ovaj rekord. Russell Westbrook je završio sa 41 penom. Ovo je bio lijep trenutak za Davisa, zvijezdu domaćeg tima i lijepa gesta od strane njegovih kolega koji su mu pomogli da uspije oboriti rekord.

U međuvremenu, Giannis Antetokounmpo se pokazao za East sa 30 poena na 17 bacanja. Kyrie Irving je imao 14 asistencija.

Obrana uopšte nije igrana. Ni kapi obrane. No, super provod, odličan i nezaboravan All-Star vikend. Također je De Marcus Cousins odigrao dvije minute ukupno, dok se oko njega vrtilo mnogo glasina.

Ovaj All-Star vikend je bio nezaboravan i za nas, pogotovo kada su u pitanju dobitni listići gdje smo pogodili više od 349.5 poena i zaista je ova analiza vrlo lagano prošla, a dobitne listiće ćemo vam pokazati u nastavku, gdje se možete uvjeriti da ovo nije prevara. Ukupni dobijeni iznos je oko 4656 unita što je zaista iznos za pohvaliti i nadamo se da ćemo ovako i nastaviti. Pratite nas i vi na našem forumu na kojem svakodnevno objavljujemo ovakve analize i analize iz mnogo drugih sportskih događaja. Pridružite nam se i ostvarite i vi neke dobitke.

REGISTRIRAJTE SE NA FORUM!

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!