NaslovnicaVijestiNeven Subotić: "Ne idem za novcem"

Neven Subotić: “Ne idem za novcem”

Neven Subotić: “Ne idem za novcem”

Nogometaš Neven Subotić nema namjeru napustiti Borusiju iz Dortmunda ovog ljeta, već želi da se nametne novom treneru Peteru Boszu i pokaže da može vratiti u staru formu.

ne idem

Subotić je počeo pripreme sa “milijunašima”, s kojima ima ugovor još godinu dana, nakon isteka šestomjesečne posudbu u Kölnu.

“Sada je nova situacija za mene u Borusiji, došao je novi trener Bosh i prvo što želim ga upoznati, ai on mene. Ne znam kolike su šanse da ostanem, ali želim da se nametnem. Hoću se fokusiram samo na nogomet i Borusiju “, rekao je Subotić za njemački Kicker.

Subotić naglašava da ne želi promijeniti sredinu zbog novca poslije poziva klubova iz SAD, za čije mlađe reprezentativne selekcije je nastupao.

[su_cashout]

Mladi branič polaskan interesom Barcelone: Valverde sprema ponudu od 45 milijuna funti za 21-godišnjaka

Barcelona sprema veliku ponudu za igrača Real Madrida: Valverde ga želi na Nou Campu

Messi šokirao izjavom: Kada se vratim u Barcelonu, ne želim ga više vidjeti

“Ne bojim se izazova i konkrencije, nikada i nisam. Neću ići negdje zbog novca, sportski faktor je presudan.”, poručio je 28-godišnji stoper koji je posljednjih godina imao mnogo problema s ozljedama. Subotić će imati jaku konkurenciju u vidu tek pristiglih Omera Topraka iz Bayer Leverkusena i Dan-Axela Zagadoua iz PSG-a pored prošle sezone standarnih Marca Bartra i Sokratisa Papastopulosa.

Subotić je već devet godina nogometaš Borussije, s kojom je osvojio dvije titule njemačke Bundeslige, jedan nacionalni kup i igrao finale Lige prvaka.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!