NaslovnicaVijestiNevjerojatna oklada opustošila kladionicu: Izmislio okladu i koštao ih 350.000 funti

Nevjerojatna oklada opustošila kladionicu: Izmislio okladu i koštao ih 350.000 funti

Nevjerojatna oklada opustošila kladionicu u Engleskoj. Naime, u kladionicu Sky Bet je stigao zahtjev za posebnu okladu koju je želio da odigra jedan kladioničar na twitteru. Ta oklada nije bila u standardnoj ponudi, a navodno im je odnijela 350.000 funti.

Nevjerojatna oklada

Kada je twitter korisnik @MReid99 zatražio okladu u 10:53 u srijedu ujutro, vjerojatno nije očekivao da će Sky Bet izgubiti 350.000, kao rezultat njegove genijalnosti. Skidamo kapu zaista.

Max Reid je zatražio sljedeću okladu od Sky Beta – Robert Lewandowski postiže gol glavom i Arsenal promašuje penal, što je Sky Bet na taj zahtjev tu okladu ocijenio na koeficijent 401 i kako je Sky Bet objavio, mnogi su igrali na tu okladu, što im je odnijelo 350.000 funti.

[su_euro_soccer_bonus]

Lewandowski je postigao pogodak glavom u 53. minuti, dok je Alexis Sanchez promašio jedanaesterac u 30. minuti. Mnogi se pitaju, kako je ovaj mladić mogao znati što će se desiti na utakmici između Bayerna i Arsenala. Da li je on došao iz budućnosti? Zaista nevjerojatno.

Twitter korisnik @MReid99 je uplatio okladu za 5 funti, nakon čega mu je isplata iznosila 2.005 funti, ali zbog toga što su i ostali igrači igrali ovu okladu, to je kladionicu oštetilo za 350.000 funti. Pored Sky Beta i druge online kladionice primaju specijalne oklade, na vaš zahtjev možete se kladiti na što god hoćete, samo morate obavijestiti kladionicu  o tome, kako bi vam oni kao i Sky Bet u ovom slučaju obračunali koeficijent vaše oklade. Ispod ćemo vam predložiti par kladionica koje to rade pa vi sami izaberite, također pogledajte kako se ova priča izdešavala na twitteru ispod.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ sort=’desc’ ]

Evo kako se to točno dogodilo na Twitteru:

Sky Bet je odgovorio sa prilično primamljivim koeficijentima:

[su_bet365_200_bonus_mali]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!