NaslovnicaVijestiNeymar će ipak propustiti El Clasico

Neymar će ipak propustiti El Clasico

Nogometaš Barce Neymar ipak će propustiti večerašnji El Clasico, zbog neizvijesnosti oko ishoda žalbe na suspenziju koju je zaradio crvenim kartonom protiv Malage.

propustiti

Neymar je suspendiran na dvije utakmice pošto je poslije drugog žutog kartona, pri izlasku s terena ironično aplaudirao glavnom sucu, u meču protiv Malage 8. travnja. Ta kazna je dodana na jednu utakmicu suspenzije koju je Brazilac automatski dobio zbog isključenja. Neymar je pauzirao jedan meč.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Barcelona je poduzela sve pravne mjere kako bi Neymar stekao pravo igrati večeras na stadionu Santiago Bernabeu, ali ga trener Luis Enrique ipak nije uvrstio u tim pošto do jutros nije donesena odluka o žalbi. Španjolski nogometni savez je prošle nedjelje odbio prvu žalbu Barcelone, ali je taj klub pokušao umanjiti suspenziju svom napadaču i preko lokalnog sportskog suda.

>>Real Madrid v Barcelona HD Livestream – Direktan prijenos u HD rezoluciji

>>Real Madrid v Barcelona: Barcelona nesretna zbog izbora sudije koji će dijeliti pravdu u El Clasicu

Barcelona je u današnjem priopćenju kritizirala sud što nije donio odluku na vrijeme. Sud je jučer naveo da još nije imao priliku da razmotri žalbu i da to ne znači da Neymar može igrati.

Barcelona u večerašnjoj utakmici, od 20:45, neće moći računati na od ranije povrijeđene Rafinhu i Aleixa Vidala.

Real pokušava osvojiti prvu titulu od 2012. godine, a u timu bi mogao biti Gareth Bale, koji se oporavio od ozljede mišića. Real u utakmicu ulazi sa prvog mjesta na tablici, s tri boda više, ali i utakmicom manje od Barcelone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!