NaslovnicaVijestiNijemci na kup konfederacija putuju bez zvijezda

Nijemci na kup konfederacija putuju bez zvijezda

Nijemci na kup konfederacija putuju bez zvijezda! Kao što je postala praksa, svako ljeto, godinu dana prije početka Svijetskog prvenstva, država domaćin, organizuje “Kup Konfedracija”. Ove godine na tom kupu učestvuje i Njemačka, koja će na turniru, koji nema neki značaj, igrati bez najvećih zvijezda, koji su dobili slobodno ljeto.

Nijemci na kup konfederacija putuju bez zvijezda

Njemačka reprezentacijA će na nadolazećem kupu konfederacija koji se igra u Moskvi, nastupati kao branitelj naslova Svjetskog prvenstva, a trener Joachim Loew se je odlučio da u Moskvu odputuje  bez svojih najvećih zvijezda. On je rekao da ne želi opterećavati igrače koji iza sebe imaju napornu sezonu, da igraju na kupu koji na reprezentativnom nivou i nema neku veliku vrijednost.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Ključni igrači Elfa kao što su Mesut Ozil, Toni Kroos, Thomas Muller nisu dobili poziv, a na spisku zbog drugih razloga nedostaju i Jerome Boateng, Mario Gomez, Matts Hummels, Manuel Neuer, Julian Weigl.

>> Pobjedniku Lige prvaka trofej neće biti dodjeljen na tribini

Loew je pozvao čak sedam debitanata a Njemačka prvu utakmicu igra 17. juna protiv Kameruna. U grupi se nalaze još Čile i Australija.

Golmani: Bernd Leno, Marc-Andre Ter Stegen, Kevin Trapp.

Odbrana: Matthias Ginter, Jonas Hector, Benjamin Henrichs, Joshua Kimmich, Shkodran Mustafi, Marvin Plattenhardt, Antonio Rudiger, Niklas Sule.

Vezni red i napad: Julian Brandt, Emre Can, Kerem Demirbay, Diego Demme, Julian Draxler, Leon Goretzka, Sebastian Rudy, Leroy Sane, Lars Stindl, Sandro Wagner, Timo Werner, Amin Younes.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!