NaslovnicaVijestiNogometaš Tottenhama Jan Vertonghen vjeruje u nemoguće?

Nogometaš Tottenhama Jan Vertonghen vjeruje u nemoguće?

Vjeruje u nemoguće? Nogometaš Tottenhama Jan Vertongen rekao je da njegov tim nije odustao od titule u Premier ligi, ali je priznao da će biti teško stići i prestići lidera prvenstva Chelsea.

vjeruje u nemoguće

Tottenham ima deset bodova manje od Chelseaja i nalazi se na drugom mjestu. “Pijetlovi” će svoj juriš ka gradskom rivalu početi poslije reprezentativne pauze, kada igraju četiri utakmice protiv timova iz donjeg dijela tablice, dok Chelsea u istom razdoblju igra protiv dvije momčadi iz Manchestera – Uniteda i Cityja.

“Pokušavamo da stignemo Chelsea, ali bit će vrlo teško. Djeluju vrlo jako trenutno i moramo biti optimisti. Ali, sljedeća dva tjedna bi trebala biti dobra za nas.”, rekao je Vertongen.

Belgijanac je tijekom cijele sezone bio stup obrane Tottenhama, koji je pobijedio u svih pet utakmica s njim u momčadi ove godine. Međutim, Vertongen se ozlijedio u siječanjskom meču s West Bromwichom, zbog čega je propustio četiri utakmice. Njegov tim je u tom razdoblju “kiksirao”.

Tottenham je bez njega dobio samo dvije utakmice, ali ovaj 29-godišnji igrač nije želio ističe svoj doprinos.

“Propustio sam dvije velike utakmice, Liverpool i Manchester City u gostima, tako da nije fer govoriti da bi sa mnom u timu bilo drugačije. Osjećam se vrlo dobro, pogotovo u sustavu u kome sada igramo. U sjajnoj smo formi i dobro nam ide, tako da nam je sada svima lijepo u Tottenhamu.”, rekao je Vertongen.

On se trenutno nalazi s reprezentacijom Belgije i sprema se za meč protiv Grčke u subotu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!