NaslovnicaVijestiNogometaši Benfice proslavili naslov prvaka na originalan način

Nogometaši Benfice proslavili naslov prvaka na originalan način

Nogometaši Benfice osvojili su 36. naslov prvaka Portugala, četvrti uzastopni, a proslavili su ga na originalan način.

naslov prvaka

Fudbaleri Benfice osvojili su 36.naslov prvaka Portugala, pošto su uvjerljivo pobijedili ekipu Guimaraesu sa 5:0 u 33. kolu šampionata.

Benfica je tom pobjedom stigla do 81. boda od početka prvenstva i stekla nedostižnih pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Porto, kolo prije kraja.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

To je bio dovoljan razlog da nogometaši novog-starog portugalskog prvaka u svlačionicu stadiona Da Luz dovezu ni manje ni više nego moped!

Eliseu je ušao u svlačionicu sa mopedom, vrteći se u krug njime, na opšte oduševljenje svojih suigrača nesvakidašnjim performansom.

Ekipi iz Lisabona ovo je četvrta uzastopna titula.

Benfica je već na poluvremenu današnjeg meča osigurala veliko slavlje svojim navijačima pošto je poslije prvih 45 minuta vodila s 4:0.

Agent Jana Oblaka otkrio: Dva kluba su zainteresovana za najboljeg golmana na svijetu!

Transfer glasine: Veratti u Minhenu, James u Manchesteru, Vardy u Madridu

Golove su Franco Cervi, Raul Jimenez, Pizzi i Jonas, koji je u drugom poluvremenu svojim drugim golom na utakmici ovjerio pobjedu svoje momčadi.

Porto je završio na drugom mjestu, te je uz Benficu osigurao izravan nastup u Ligi prvaka sledeće sezone, dok je Sporting iz Lisabona trećeplasirani.

Benfica će u poslednjem kolu gostovati Boavisti, a imaće priliku i da osvoji duplu krunu, pošto ih 28. svibnja očekuje finale portugalskog kupa, upravo protiv Guimaraesa.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!