NaslovnicaVijestiNogometaši PSG-a otkrili kako će početi utakmicu protiv Barçe

Nogometaši PSG-a otkrili kako će početi utakmicu protiv Barçe

Barcelona će u srijedu od 20:45 igrati u revanš utakmici osmine finala Lige prvaka protiv francuskog PSG-a. Kao što vjerojatno znate, francuski tim je u prvoj utakmici na Parku prinčeva ubjedljivo slavio sa 4-0 i tako Barçi zadao težak zadatak. Nogometaši PSG-a i u drugoj utakmici pokušat će slaviti, ako je vjerovati riječima njihovih igrača.

nogometaši PSG-a

U prvoj utakmici PSG je zadao katalonskim timu jedan od najtežih poraza u posljednjoj deceniji. Na poluvremenu su imali vodstvo od 2-0 golovima Angela di Marie i Juliana Draxlera. U nastavku utakmice vidjeli smo još dva pogotka, u režiji Di Marije i Edisona Cavanija.

Igrač PSG-a, Javier Pastore rekao je danas za francuske medije da na Camp Nou idu kako bi pobijedili, a cilj im je igrati visoki pritisak te ih iznenaditi ranim pogotkom.

“Na Camp Nou dolazimo kako bi pobijedili. Mislim da bi trebali igrati visoki pritisak te ih pokušati iznenaditi ranim pogotkom. Bit će to teška utakmica, fizički ćemo morati biti na 100% svojih mogućnosti. Ključni dio igre biti će naša obrana za vrijeme Barceloninih napada, to će i odlučiti meč.”

Njegov klupski kolega, Blaise Matuidi također vjeruje da je presing od početka ‘pravi recept’ za utakmicu protiv Barçe.

“Vjerujemo da ćemo proći u narednu fazu Lige prvaka, no isto tako poštujemo protivnika jer smo svjesni njihovih mogućnosti. Ali i mi smo pokazali svoje mogućnosti u prvoj utakmici te ćemo pokušati replicirati takav način igre.”, rekao je Matuidi.

“Ključne će biti prve minute susreta, svi ćemo biti pod velikim pritiskom, no ključno je da budemo mentalno snažni. Definitivno će biti teških trenutaka tijekom meča, ali mi smo spremni na sve.”, završio je francuski nogometaš.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!