NaslovnicaVijestiNovinari izabrali najboljeg igrača Premiershipa

Novinari izabrali najboljeg igrača Premiershipa

Novinari izabrali najboljeg igrača Premiershipa

Nogometaš Chelseaja N’Golo Kante proglašen je za najboljeg igrača Premiershipa u ovoj sezoni u izboru Udruge nogometnih novinara Engleske. Kante je nedavno proglašen za najboljeg nogometaša godine u Premijer ligi u izboru kolega profesionalaca.

novinari izabrali

Francuski reprezentativac je prošle godine došao iz Leicestera i nezamjenjiv je u timu Chelseaja, koji se nalazi na dvije pobjede od osvajanja šampionske titule.

Također, Chelsea se plasirao i u finale FA kupa, u kojem će igrati protiv Arsenala, 27. svibnja na londonskom Wembleyu. Drugo mjesto u izboru nogometnih novinara osvojio je Eden Hazard iz Chelseaja, dok je treći bio Dele Alli iz Tottenhama.

“Velika je čast osvojiti ovu nagradu. Uz toliko sjajnih igrača u ekipi Chelseaja i u Premier ligi, vrlo sam ponosan što me je Udruženje engleskih nogometnih novinara proglasilo za najboljeg.”, naveo je Kante.

>>Jose Mourinho u svom stilu komentarisao poraz Uniteda od Arsenala

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Kantea večeras sa Chelseajem očekuje utakmica 36. kola engleskog Premiershipa protiv Middlesbrougha od 21:00. Chelsea je apsolutni favorit i pobjedom večeras na Stamford Bridgeu samo bi potvrdili osvajanje titule prvaka, dok će se Middlesbrough teško zadržati u elitnom rangu engleskog nogometa.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!