NaslovnicaVijestiOdlazi u Juventus!

Odlazi u Juventus!

Odlazi u Juventus! Navijači Milana nakon šokantong poraza od Empolia u potpunosti su izgubili živce, te su poručili jednom od najboljih igrača kluba da konačno ode u Juventus!

Odlazi u Juventus!

Mattia De Sciglio već duže vrijeme odbija potpisati novi ugovor sa ekipom Milana. Novi vlasnici su već počeli sklapati ekipu za iduću sezonu i jasno je da žele da znaju na čemu su sa De Scigliom. Medjutim, navijači su mu poručili da se “goni” u Juventus!

Naime, mediji ga već duże vrijeme sele u Torino, a izgleda da ni on ne bi imao ništa protiv da se preseli u budućeg prvaka Italije, a možda i Evrope.

>> Bayern dovodi dva velika pojačanja iz Premier lige

Kada je De Sciglio napuštao teren nakon poraza od Empolio navijači su mu zviżdali te upućivali pogrdne psovke. Problemi 24. reprezentatica Italije se nisu tu zaustavili, nego su se nastavili i nakon utakmice. Navijači su ga dočekali ispred stadiona i opkolili ga, te su nastavili sa psovkama i pogrdnim rječima.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Incident je trajao nekoliko minuta, nakon čega je De Sciglio uspjeo probiti obruč navijača oko njega te se odvesti u svom automobilu.

Navijači mu nikako ne mogu oprostiti što odbija produžiti ugovor, te što se već duže vremena povezuje sa Juventusom kao i sa ekipom Napolija. Kako stvari stoje De Sciglio će iduće sezone biti konkurencija Dani Alvesu u Juventusu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!