NaslovnicaVijestiOKTRIVAMO: Čiji dresovi su najprodavanji u Engleskoj? Neka imena će vas iznenaditi!

OKTRIVAMO: Čiji dresovi su najprodavanji u Engleskoj? Neka imena će vas iznenaditi!

OKTRIVAMO: Čiji dresovi su najprodavanji u Engleskoj? Neka imena će vas iznenaditi! Crveni đavoli kao i obično prednjače na ovoj listi, jer imaju čak tri igrača u prvih pet, a Lionel Messi je na najvećoj poziciji što se tiče igrača koji ne igraju u Premier ligi.

Čiji dresovi su najprodavanji u Engleskoj?

Mančester Junajted dominira, kao i obično, od prodaje dresova u trgovačkom lancu Sports Direct ovog ljeta, a mega-zvijezde Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Neymar nisu ni blizu zvijezdama Uniteda na ovoj listi. Newcastle United i škotska zvijezda Matt Ritchie se nalazi na 13. mjestu na listi, ali firma koja sponzorira Newcastle je upravo Sports Direct, s toga ne treba čuditi ovaj podatak, ali svakako je iznenađujuće da je Ritchie ispred jednog Ronalda ili Ozila.

Paul Pogba i Romelu Lukaku nalaze sa na prve dvije pozicije, a njihov klupski kolega Marcus Rashford nalazi se na petom mjestu. Eden Hazard je na trećem mjestu, dok je Arsenalov napadač Alexandre Lacazette na četvrtoj poziciji.

>> Mbappe otkrio da se prvo sastao sa menadžerom iz Premier lige, a zatim se odlučio preći u PSG

Najviše rangirani igrač koji trenutno ne igra u Premijer ligi je Lionel Messi na osmom mjestu, dok su Ronaldo i Neymar na 15. i 18. mjestu. Izgleda da je ugovorni spor Alexisa Sancheza uticao na njegovu popularnost u Arsenalu, pošto se nalazi tek na 22. poziciji iza John Terrya, koji je ovog ljeta prešao u Aston Villu.

Pozicija Ime igrača Klub
1 Paul Pogba Manchester United
2 Romelu Lukaku Manchester United
3 Eden Hazard Chelsea
4 Alexandre Lacazette Arsenal
5 Marcus Rashford Manchester United
6 Harry Kane Tottenham
7 Sadio Mane Liverpool
8 Lionel Messi Barcelona
9 Philippe Coutinho Liverpool
10 Zlatan Ibrahimovic Manchester United
11 Dele Alli Tottenham
12 Roberto Firmino Liverpool
13 Matt Ritchie Newcastle
14 Ander Herrera Manchester United
15 Cristiano Ronaldo Real Madrid
16 Henrikh Mkhitaryan Manchester United
17 Dwight Gayle Newcastle
18 Neymar PSG
19 N’Golo Kante Chelsea
20 Mesut Ozil Arsenal

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!