NaslovnicaVijestiOscar: Nisam otišao u Kinu samo zbog novca

Oscar: Nisam otišao u Kinu samo zbog novca

Brazilski nogometaš Oscar izjavio je kako nije prešao u Kinu samo zbog novca, već i zbog veće minutaže, te kako bi se izborio za povratak u reprezentaciju Brazila.

zbog novca

Oscar je ove sezone odigrao samo pet prvenstvenih utakmica za Chelsea, zbog čega je za transfer vrijedan 60 milijuna funti prešao u Shanghai SIPG.

Iako 25-godišnji nogometaš priznaje da je nedjeljna plaća od 400.000 funti bila važan faktor, rekao je da nije prešao u Kinu samo zbog novca, već da je želio igrati više utakmica kako bi se ustalio u državnom timu.

“Prošle godine sam imao ponudu iz Kine, ali nisam želio razgovarati o tome. Sada sam saslušao što imaju za ponuditi, a taj projekt zvuči savršeno. U svakom novom razgovoru imali su atraktivniju ponudu. Financije su mi bile važne, ali nije sve u novcu. Nisam sam, tu su supruga i djeca i mora biti lijepo u Shanghaiju. Nisam igrao mnogo u Chelseaju i kada sam čuo da su iz Shanghaija zainteresovani, bio sam sretan “, rekao je Oscar za magazin 4-4-2.

Oscar je karijeru počeo u Sao Paolu, igrao je za Internacional, a 2012. godine prešao je u Chelsea. On je sa tim klubom osvojio tri trofeja, Ligu Europe, Premier ligu i Liga kup.

“Bilo mi je vrlo teško da odem. Igrao sam tamo skoro pet godina i doživio mnogo lijepih trenutaka s klubom. Poštujem ekipu i navijače. (Trener Antonio) Conte je dobar čovjek. Poštovao je moju odluku i razumio da želim više igrati. Kada je došao u Chelsea rekao sam mu da su neki klubovi zainteresirani za mene. On je rekao da sam dio njegovih planova i odlučio sam ostati, ali stvari se mijenjaju “, rekao je Oscar.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!