NaslovnicaVijestiOtkrivamo koji su potencijalni protivnici Hrvatske ako Hrvatska reprezentacija izbori dokvalifikacije za...

Otkrivamo koji su potencijalni protivnici Hrvatske ako Hrvatska reprezentacija izbori dokvalifikacije za SP 2018

Pred posljednju utakmicu u kvalifikacijama u Ukrajinoj, utakmica koju ne smiju izgubiti, Hrvatska ima mnogo problema sa ozljedama kao što smo to naveli u prethodnim vijestima, no novi trener Dalić je rekao da spreman promjene u timu.

Otkrivamo koji su potencijalni protivnici

Hrvatska se nalazi na drugoj poziciji u Skupini I, dok je Ukrajina na trećoj, obje imaju po 17 bodova. Poraz u ovoj utakmici će značiti da Hrvatska neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Island se nalazi na prvoj poziciji i oni će automatski biti kvalifikovani sa pobjedom protiv Kosova.

No, ukoliko Hrvatska ostvari pobjedu i završi na drugoj poziciji, ići će u dokvalifikacije i tamo će ih čekati još 8 reprezentacija.

Turnir će uključivati 32 tima, zajedno sa domaćinom Rusijom, što znači da se 31 tim treba kvalifikovati širom svijeta. Postoji 13 ostalih ekipa koje će zagarantovano biti u Rusiji, a to su Brazil, Iran, Japan, Meksiko, Kostarika, Belgija, Saudijska Arabija, Južna Koreja, Španjolska, Engleska, Nigerija, Poljska i Egipat.

[su_no1forfootball]

U Europi će se svaka ekipa koja bude prva u skupini kvalificirati za Svjetsko prvenstvo, dok će najboljih osam od devet drugoplasiranih igrati dokvalifikacije u studenom. Koga Hrvatska može dobiti ukoliko završe drugi i odu u dokvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018?

Drugoplasirane ekipe u ovom trenutku:

Ostali timovi koji bi mogli završiti drugi u svojoj skupini:

A: Francuska 16 bodova, GD +9, Golovi 13
A: Nizozemska 10 bodova, GD 0, Golovi 11
B: Švicarska 21 bodova, GD +14, Golovi 18
D: Srbija 12 bodova, GD +3, Golovi 13
D: Republika Irska 10 bodova, GD 0, Golovi 6
H: Bosna i Hercegovina 8 bodova, GD +1, Golovi 13
I: Island 16 bodova, GD +6, Golovi 12
I: Ukrajina 11 bodova, GD +1, Golovi 8

Pročitajte više: Hrvatska u velikim problemima pred utakmicu sa Ukrajinom

Danska, Italija i Sjeverna Irska su potvrdile svoje mjesto. Portugal i Švicarska su garantovano najbolje ekipe u skupini B i tko god dođe na drugu poziciju, osigurat će dokvalifikacije. Tko završi drugi u skupini A igrat će dokvalifikacije, ali ako Švedska izgubi od Nizozemske sa razlikom od 6 golova, oni bi se onda oslanjali na druge rezultate. Grčka će ostvariti drugu poziciju i dokvalifikacije ako pobijede Gibraltar kod kuće.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!