NaslovnicaVijestiOtkrivamo: Top deset igrača sa najvećim potencijalom u FIFA-i 2018!

Otkrivamo: Top deset igrača sa najvećim potencijalom u FIFA-i 2018!

Otkrivamo: Top deset igrača sa najvećim potencijalom u FIFA-i 2018! FIFA 18 je izašla danas,  naravno ako ste uspjeli naručiti “Legendarno izdanje” s legendarnim Ronaldom na prednjoj strani, ali za klasičnu verziju, moramo pričekati do 29. septembra. Posljednjih godina FIFA “Ultimate Team” i “The Journey” postali su najpopularniji mod, vjerovatno i u cijelom EA Sportsu. a ovaj dva moda  svake godine su sve veći i jači.

Top deset igrača sa najvećim potencijalom

 

Ali što se dešava sa “Career modom” u zadnjih godina? Da li je u potpunosti zaboravljen od strane igrača? Naravno da nije! To je još uvijek najigraniji mod među igračima, a EA je poduzela velike korake kako bi ga poboljšala za u FIFA-i 2018.

Na ovom izdanju igrači sada imaju pravo da sjednu s suparničkim menadžerima i odlučuju o svojim transferima, te ukoliko se dogoovre oko visine transfera, onda također imaju priliku razgovarati s igračem i njegovim agentom.

>> Joey Barton predviđa: Tko će osvojiti Premier ligu ove sezone?

Postoje novi interaktivni zasloni na kojima će igrači predstaviti svoje dresove, brojeve na dresovima, moći će prisustvovati konferenciji za novinare, a pojedini igrači će u svojim ugovorima imati ugrađenu klauzulu o odkupu ugovora, baš kao što je slučaj i u realnosti.

No, kao što svi znamo, razlika u igranju karijere na FIFA-i u usporedbi s drugim načinima je to što igrači koje ste kupili mogu da napreduju. Dakle, možete kupiti igrače s ciljem da postanu puno bolji, i stoga, za par sezona jefitnog igrača možete pretovriti u veliku investiciju.

Ispod je lista top 10 igrača sa najvećim potencijalom na FIFA-i 18:

1. KYLIAN MBAPPE (ST) – 94
2. GIANLUIGI DONNARUMMA (GK) – 94
3. MARCO ASENSIO (CAM) – 92
4. GABRIEL JESUS ​​(ST) – 92
5. THOMAS LEMAR (LM) – 91
6. LEROY SANE (LW) – 91
7. DELE ALLI (CAM) – 90
8. OUSMANE DEMBELE (RM) – 90
9. ANTHONY MARTIAL (LM) – 90
10. YOURI TIELEMANS (CM) – 90

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!