NaslovnicaVijestiOtkriven razlog zbog kojeg su nogometaši Chelseaja nezadovoljni Antonio Conteom

Otkriven razlog zbog kojeg su nogometaši Chelseaja nezadovoljni Antonio Conteom

Otkriven razlog zbog kojeg su nogometaši Chelseaja nezadovoljni Antonio Conteom! Ove sezone stvari u Chelseaju nikako nisu dobre. Igrači i uprava su nezadovoljni trenerom Conteom, koji je na dobrom putu da završio kao i njegov prethodnik Jose Mourinho. Chelsea je remijem u Ligi prvaka protiv Rome produžio svoj niz bez pobjede na tri utakmice.

Otkriven razlog

Prije susreta sa Romom Antonio Conte je izgubio protiv Manchester Citya i Crystal Palacea u Premier ligi te su zbog toga navijači ali i uprava izgubili nadu da će zadržati titulu u Londonu.

Chelseaova momčad trenutno je vrlo “tanka” zbog brojnih ozljeda – Alvaro Morata, N’Golo Kante i Victor Moses nedavno su zadobili ozljede prsnog koša.

“Moramo igrati svaka tri dana, i to nije jednostavno”, rekao je Conte novinarima ranije ovog tjedna.

“Također zbog toga što smo u ovom trenutku “tanki” i moramo igrati većinu utakmica sa istim igračima, postoji vrsta rizika za ozljede i drugih igrača, jer napori su zaista veliki.”

Prema Matt Hughesu novinaru The Timesa, Chelseajevi igrači frustritani su talijanskim trenerom. Igrači – koji su bili postali prvaci prije samo pet mjeseci – navodno su nezadovoljni Conteovim napornim rasporedom treninga.

>> Xavi: Rekao mi je da odlazi iz Barcelone na Messijevom vjenčanju

Chelsea nije igrao u Europi prošlu sezonu te su takvi treninzi mogli prolaziti, ali sada kada igraju i u Evropi napor za igrače je mnogo veći. Zbog toga uprava sumnja da će ukoliko nastave ovako izgubiti trku za prvaka Engleske sa klubovima iz Manchestera.

Plavci se nalaze već devet poena iza Manchester Cityja, a u subotu igraju tešku utakmicu protiv četvrtoplasiranog i ove sezone odličnog Watforda.

[su_no1forfootball]

The Times izvještava da je Conte odradio ukupno tri treninga između utakmice sa Crystal Palaceom i Romom igre, te su se brojni igrači prvog tima između sebe žalili na umor.

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho izgubio je riječ u svlačionici tijekom svoje zadnje sezone u Chelseaju i ubrzo je napustio klub. Conte mora znati da i njega čeka ista sudbina ukoliko igrači ne budu na njegovoj strani.

The Times također piše da igrači Chelseja i dalje podržavaju svog menadžera, ali bi voljeli da smanje napor i frekventivnost treninga.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!