NaslovnicaVijestiOTKRIVENO: Saznajte šta je Gerrard rekao Sterlingu kada je napuštao Liverpool

OTKRIVENO: Saznajte šta je Gerrard rekao Sterlingu kada je napuštao Liverpool

OTKRIVENO: Saznajte šta je Gerrard rekao Sterlingu kada je napuštao Liverpool! Kada je Philippe Coutinho predao zahtijev za transfer iz  Liverpoola u Barcelonu, pred početak Premier lige, klub je bio na pragu da izgubi još jednu zvijezdu u nizu. Navjači su se već pomirili sa činjenicom da Coutinho napušta klub, upravo zbog lošeg iskustva u prošlosti.

Saznajte šta je Gerrard rekao Sterlingu

Poslednjih godina, klub iz Liverpoola nije bio u stanju da zadrži svoje najbolje igrače, koji su napuštali klub kad god su poželjeli počevši sa Fernando Torresom zatim Luisom Suarezom i ns kraju Raheemom Sterlingom. Svi oni su bili miljenici navijača i velike zvijezde kluba ali su na kraju ipak napustili Anfield.

Međutim, ovo ljeto je bilo drugačije. Nakon što su se kvalifikovali u Ligu šampiona, Redsi su bili u mogućnosti odbiti interesovanje Barselone da dovedu Coutinhoa. Međutim, to nije bio slučaj sa pomenutim triom.

Torres je prešao u Chelsea, dok je Suarez, kojem je u početku bio onemogućen prelazak u Barcelonu, konačno preselio na Camp Nou 2014. godine. Ali prodaja Sterlinga bila je najviše razočaravajuća.

>> Wenger otkrio što mu je cilj ove sezone sa Arsenalom

Liverpool je potpisao Sterlinga kao 15-godišnjaka iz QPR-a i pomogao mu da se razvije kao igrač tako što su mu dali puno prilika u prvom timu još dok je bio 17-godišnjak.

Osvrćući se na Sterlingove komentare tri godine kasnije, bivši kapetan nije zadržao isto mišljenje o tada dvadesetogodišnjem, saigraču.

“Nisam zadovoljan sa svim onim što on izjavljuje. To izgleda veoma razočaravajuće sa ove tačke gledišta. Navijači su mu pokazali veliku podršku, željeli su da ostane i ja sam vjerovao da bi to bila ispravna odluka. Veoma mi je teško bila da predvodim tim i podržim njega i tim oko njega a on želi da napusti klub. To što je napravio je velika sramota, jer on je faktički bio djete našeg kluba. Odbiti da ideš na turneju sa Liverpoolom a milioni navijača čekaju da te vide u Liverpooovoj majici… Sramota zaista. ”

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!