NaslovnicaVijestiOvo je top 10 transfera Premier lige u ljetnjem prijelaznom roku!

Ovo je top 10 transfera Premier lige u ljetnjem prijelaznom roku!

Odbrojavaju se poslednji sati do početka nove sezone Premier lige, koja po prvi put u povijesti počinje u petak, a evo top 10 transfera koji su obilježili ovaj prijelazni rok na Otoku.

top 10 transfera

Kao što smo već i navikli, engleski klubovi su izdvojili pozamašne novce u ovom prijelaznom roku, koji završava u ponoć 31. kolovoza, tako da ima još vremena da se ove brojke značajno povećaju, a poznato je da je najviše zbivanja u poslednjim danima, te satima nogometne pijace.

[su_premierleague]

Ipak, sezona počinje već večeras, pa će momčadi u prvo kolo ući sa postojećim snagama, odnosno igračima koje su uspjeli da dovedu i registriraju na vrijeme, a vjerovatno i u zavisnosti od učinka u prvim kolima, odlučiće o naredim potezima do kraja prijelaznog roka.

Rekordni transfer ovog ljeta bio je prelazak Romelua Lukakua sa Goodisona na Old Trafford, za obeštećenje od 84,7 milijuna eura.

Alvara Moratu, iako u “kraljevskom klubu” nije bio u prvom planu, Chelsea je platio Realu 65 milijuna eura.

Manchester City, koji je izdvojio ogroman novac za pojačanja u odbrani, doveo je Benjamina Mendyja iz Monaca za 57,5 milijuna eura.

Arsenal je svoje najveće pojačanje, golgetera Alexandrea Lacazettea, Lyonu platio 53 milijuna, a City je za još jednog defanzivca, Kylea Walkera iz Tottenhama, izdvojio 51 milijun.

Klub “50 plus” zatvara Bernardo Silva, krilni napadač koji je u City stigao iz Monaca.

Premier liga: Arsenal – Leicester, OČEKIVANE POSTAVE, analiza i prijedlog za klađenje

PREMIERSHIP – NAJAVA SEZONE 2017/2018

TABELA: Evo ko je od klubova iz Premier lige najviše potrošio u prijelaznom roku!

Nemanja Matić postao je najskuplji srpski igrač u povijesti, pošto je za njegovu slobodu United Chelseaju “izbrojio” 44,7 milijuna eura.

Mohamed Salah prešao je iz Rome u Liverpool za 42 milijuna, Timeoue Bakayoko iz Monaca se preselio u Chelsea za 4o milijuna eura, a najskuplji vratar je Brazilac Ederson, koji je dres Benfice zamijenio Cityjevim, a “Građani” su ga platili 40 milijuna eura.

Ovo je top 10 transfera Premier lige u ljetnjem prijelaznom roku (izvor: transfermarkt.de)

top 10 transfera

KLADI SE NA PREMIER LIGU

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!