NaslovnicaVijestiPaul Pogba tekstualnim porukama nagovara Griezmanna da pređe u United: Evo što...

Paul Pogba tekstualnim porukama nagovara Griezmanna da pređe u United: Evo što je Francuz napisao svom sunarodnjaku

Paul Pogba tekstualnim porukama nagovara Griezmanna da pređe u United: Evo što je Francuz napisao svom sunarodnjaku Ljudi se šale od tome kako igrači mrze Manchester zbog lošeg vremena, ali je to nedvojbeno jedan od glavnih problema za ne-britanske igrače.

Paul Pogba tekstualnim

Uzmite npr. Ronaldinha. Brazilska zvijezda je bila na pragu prelaska u Manchester United na ljeto 2003. godine, ali se predomislio u jedanaest sati kada je Barcelona ušla u utrku za njegov potpis.

“Mi smo napokon u dogovoru”, rekao je glasnogovornik Barcelone Juanho Castillo novinarima sa BBC Sporta, nakon što je plejmejker prošao ljekarske preglede.

[su_euro_soccer_bonus]

“Na mnogo načina mislim da bi igrač radije došao u Barcelonu, zbog vremenskih i drugih faktora. Bliže je kulturi Brazila i njihovom načinu života.”

United je završio potpisivanjem Cristiana Ronalda umjesto Ronaldinha, ali i Portugalac se umorio od kiše i hladnog vremena prilično brzo.

“Volim igrati za Manchester – više nego što volim njihovo vrijeme”, rekao je Ronaldo, koji je imao 21 godinu u to vrijeme. “Vrijeme je vrlo teško za mene, jer svaki put vidite kišu i snijeg.”

Ronaldo se preselio u malo sunčanije krajeve 2009. godine, točnije u Madrid.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Griezmann se boji engleskog vremena

Španjolski grad je ujedno i trenutni dom Antoine Griezmanna, koji je nedavno priznao da je englesko vrijeme nešto što bi ga potencijalno moglo odvratiti od prelaska u neki Premierligaški klub.

“S Real Sociedadom, osjetio sam potrebu da odem”, rekao je Griezmannn za francusku radio postaju RMC prošlog mjeseca. “U ovom trenutku, nemam tu potrebu ili želju.”

“Tko zna kako će sezona završiti. Ako se završi loše, možda ću preispitati svoju odluku. Za sada to nije bitno. Ja se pitam, gdje bih mogao otići. U Španjolskoj, tu su Barcelona i Real Madrid.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Barcelona ima izvanredan trojac (Lionel Messi, Neymar i Luis Suarez) u napadu. Real Madrid, to je nemoguće, jer sada igram za gradskog rivala. Mislim da među njima postoji dogovor (ne radite nikakve transfere između klubova).

“Njemačka je liga koja me ne privlači mnogo. Francuska, ne u ovom trenutku. I Engleska, imam puno dvojbi oko mog privatnog života. Sve je kiša, loše vrijeme … moram se osjećati sretnim kada sam na terenu.”

Kakve to poruke za Griezmanna šalje Pogba?

Griezmannovi komentari o vremenu u Velikoj Britaniji su dočekani sa nizom tekstualnih poruka od Pogbe, koji mu tvrdi da se nema za što brinuti u Manchesteru.

Da li Griezmann sluša francuskog sunarodnjaka? To će nam biti odgovoreno za nekoliko mjeseci.

Liverpool v Everton: Marseyside derbi je proizveo više crvenih i žutih kartona nego bilo koji drugi derbi u Engleskoj

United je trenutno u dobroj poziciji da potpiše 26-godišnjaka, koji je identificiran kao dugoročna zamjena za Wayne Rooneya.

Obožavatelji od njega očekuju da uzme poznati broj 7, kojeg je ranije nosio njegov idol David Beckham, a prošle sezone je nošen od strane Memphis Depaya koji je napustio United u siječnju.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!