NaslovnicaVijestiPep Guardiola otkrio kakve igrače treba City da bi se suprostavio europskim...

Pep Guardiola otkrio kakve igrače treba City da bi se suprostavio europskim velikanima

Pep Guardiola otkrio kakve igrače treba City da bi se suprostavio europskim velikanima

Trener Manchester Cityja, Pep Guardiola rekao je da Manchester City treba više igrača kao što je David Silva kako bi se suprostavili najjačim europskim klubovima, kao što su Barça i Real Madrid. David Silva je pružio odličnu partiju u današnjoj pobjedi Manchester Cityja od 5-0 protiv Crystal Palacea.

pep guardiola otkrio

Iako je šponjolski nogometaš u posljednje vrijeme imao problema zbog ozljede koljena, Silva je danas postigao pogodak na utakmici samo dva minuta nakon početka susreta.

31-godišnji nogometaš teren je napustio čak i uz ovacije gostujućih navijača nakon što je postigao svoj 50. pogodak u engleskom nogometu.

Pep Guardiola smatra da je David Silva tip igrača kakvih treba Manchester Cityju kako bi imali šanse za osvajanje Lige prvaka u narednim sezonama.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Gareth Bale otkrio svom agentu u kojim klubovima bi želio igrati

“Kvalitet velikih klubova je u tome da kada su blizu protivničkog kaznenog prostora ne gube loptu. Veliki timovi rijetko kada gube loptu. Možda jedino kada driblaju, ali inače rijetko. David je jedan od takvih igrača. Ok, on može promašiti priliku, izgubiti loptu, ali on to ne radi često.”, riječi su Pepa Guardiole.

“To je velika razlika između njega i ostalih igrača. Takve stvari mi trebamo popraviti. Volim igrače koji znaju čuvati loptu. David je samo jednom osvojio nagradu za najboljeg igrača mjeseca u Premiershipu, nadam se da mu možemo pomoći da osvoji još jednom”, rekao je španjolski stručnjak.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!