NaslovnicaVijestiPepe se seli u Italiju

Pepe se seli u Italiju

Pepe se seli u Italiju! Četiri miliona koje će portugalski branič Pepe zarađivati po sezoni, bili su dovoljan razlog da Pepe ostane u Evrope i da odbije veći novac koji su mu nudili iz Kine. Jedina prepreka u transferu može biti Real, jer ukoliko Real Pepeu ponudi novi ugovor, Pepe će rado ostati u Madridu.

Pepe se seli u Italiju

Italijanski sportski list piše da je portugalski odbrambeni igrač veoma blizu prelasku u milanski Inter. Glasine o transferu Pepea u Inter traju već duže vremena, a zadnjih dana se u Italiji piše da je transfer već dogovoren i samo se čeka da se dvije strane dogovore oko nekih sitnica.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Bez obzira što je Pepe već deset godina u klubu, izgleda da su ga u Madridu već otpisali. On se još uvijek nada da će mu biti ponuđen novi ugovor, ali teško da će do toga doći. Realova politika je jednostavno takva. U prošlosti su i najveće legende kluba bile primorane da napuste španjolsku prijestolnicu, prije svega se to odnosi na Raula i Ikera Cassillasa.

>> Transfer glasine: Veratti u Minhenu, James u Manchesteru, Vardy u Madridu

U Italiji, tačnij u milanskom Interu su jedva dočekali takav razvoj situacije. Za potpis su pobjedili neke kineske klubove, te su ponudili Pepeu dvogodišnji ugovor vrijedan 4 miliona eura po sezoni. Pepe je tako odlučio da ostane u Evropi kako bi ravnopravno konkurisao za reprezentaciju Portugala na Svjetskom prvenstvu 2018 godine u Rusiji.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!