NaslovnicaVijestiPet igrača koji su zablistali nakon što su napustili Chelsea

Pet igrača koji su zablistali nakon što su napustili Chelsea

Pet igrača koji su zablistali nakon što su napustili Chelsea. Prvaci Premier lige, Chelsea je široko kritiziran tijekom posljednjeg desetljeća zbog toga što ima tako rasipnu politiku transfera.

Pet igrača

Mnogo puta su potpisali nekog mladog igrača i stavili ih u akademiju ili su ih poslali izravno na pozajmicu, dajući zvijezdi koja je u usponu vrlo malo minutaže u prvom timu na Stamford Bridgeu.

Vlasnik kluba, Roman Abramović je čovjek koji voli instant uspjeh. Stoga, dječaci imaju ograničenu priliku za ulazak u momčad Chelseaja.

Bivši menadžeri, poput Jose Mourinha i Carlo Ancelottija, također su imali vrlo smještene ekipe, što znači da mladi igrači koje su Plavci potpisali tijekom godina često nisu uspjeli zadržati svoje mjesto.

[su_live_koeficijenti]

Umjesto toga, oni su isporučeni na posudbe za sezonu ili dvije, a na kraju prodati, ponekad i za puno manje nego što su plaćeni.

Povremeno, ove vrste igrača nastavljaju ispunjavati svoje potencijale u drugim klubovima. Neki u različitim ligama, ali neki čak i u Premier ligi.

Jedan od primjera je Mohamed Salah. Nakon razočaravajućeg boravka u Chelseaju, gdje je napravio samo 19 nastupa, otišao je u Fiorentinu na posudbu, a zatim je prodan u Romu prošlog ljeta. Tamo se pokazao vrlo dobrim i impresionirao je Jurgen Kloppa, koji ga je zvanično i vratio u Premier ligu za 39 milijuna funti.

Ispod vam predstavljamo još pet igrača koji su prodani iz Chelseaja kao mladi i neiskusni igrači, a sada su zvijezde u svojim klubovima.

[su_bonus]

KEVIN DE BRUYNE

Belgijanac je tipovan kao jedan od najboljih u Europi nakon što je prešao iz Genka na Stamford Bridge u 2012. godini. Sada igra za Manchester City, koji ga je kupio iz Wolfsburga u koji je prešao kada je napustio Chelsea.

DANIEL STURRIDGE

19-godišnji Sturridge se pridružio Chelseaju 2009. godine, uz reputaciju kao jednog od najboljih mladih igrača Engleske. Sada igra u Liverpoolu.

ROMELU LUKAKU

Potpisivanje Lukakua za samo 10 milijuna funti je bilo odlično, jer su ga prozvali novim Drogbom, ali je odigrao samo 15 nastupa za tri godine u Chelseaju nakon što je potpisao iz Anderlechta 2011. godine. Sada igra u Evertonu, a špekulira se da će napraviti veliki povratak na Stamford Bridge.

[su_watch_live_football]

RYAN BERTRAND

Lijevi bek je došao iz akademije za mlade igrače u Chelseaju, ali se morao osloniti na devet pozajmica na koje je poslan da bi igrao u prvim timovima. Preselio se u Southampton u 2015. godini, gdje je već odigrao 73 utakmice.

JUAN CUADRADO

Cuadrado je bio jedna od velikih zvijezda Svjetskog prvenstva 2014. godine, tako da su se od njega očekivale velike stvari kada se preselio u London šest mjeseci kasnije. Međutim, napravio je samo 13 ligaških nastupa za Chelsea i zatim je poslan na posudbu u Juventus, nakon samo pola sezone u Engleskoj.

Također pročitajte: Dugoročna oklada: Ronaldo u Manchester Unitedu

Ovo je bilo samo pet igrača koji su se poboljšali nakon napuštanja Stamford Bridgea. Naravno, ima ih mnogo više.

Salah će se nadati da može slijediti svoje kolege, pogotovo sada kada se pridružio Liverpoolu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!