NaslovnicaVijestiPique: Bilo je teško nakon utakmice u Ligi prvaka, ali to nije...

Pique: Bilo je teško nakon utakmice u Ligi prvaka, ali to nije opravdanje

Ekipa Barcelone danas je poražena od La Corune u gostima rezultatom 2-1 i tako prepustila vodeće mjesto na tablici Primere Real Madridu koji je večeras savladao Real Betis rezultatom 2-1. Barcelona sada ima dva boda manje od Real Madrida i utakmicu manje. Sljedeću utakmicu igraju protiv Valencije za sedam dana. Ovo je bio prvi meč Barçe nakon utakmice u Ligi prvaka u kojoj su savladali PSG i na senzacionalan način prošli u četvrtfinale.

utakmice u Ligi prvaka

Ovo je prva utakmica Barçe nakon senzacionalnog prolaska u četvrtfinale Lige prvaka, a nakon poraza Luis Enrique nije izgledao previše razočaranim.

“Znali smo od početka da moramo iskoristit njihovo povlačenje i pokušati biti opasni, ali nismo imali potrebnu tečnost u igri kako bismo kaznili njihovo povlačenje. Podizali smo s vremenom svoju razinu igre, ali smo počeli i griješiti”, rekao je trener Barçe

“Danas je bilo bitno povesti, a oni su uspjeli u tome. Nemamo se što opravdavati, moramo prihvatiti poraz i misliti na dane koji su pred nama.”

Pojasnio je i Enrique kako je njegovoj momčadi nedostajalo koncentracije u završnici:

“Završni metri su uvijek najteži. Nedostajalo nam je lucidnosti u tim zadnjim metrima pred protivničkim golom i to je prava šteta jer je bilo važno nastaviti uzlaznom linijom kako bi naši rivali vidjeli da smo nadmoćni”, izjavio je Enrique.

Poraz je pokušao objasniti i branič Barçe, Gerard Pique:

“Svi Katalonci bi potpisali poraz protiv Deportiva ako je to bilo potrebno da prođemo PSG. Nastavit ćemo se boriti do samog kraja, još je mnogo utakmica do kraja. Bili je teško natjecati se nakon što smo ogroman trud uložili u utakmicu Lige prvaka, ali to nam nije opravdanje”, rekao je Pique i osvrnuo se na neigranje Neymara:

“Neymar nam donosi mnogo u igri, ali naša momčad je dovoljno dobra da može pobijediti i bez njega.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!