NaslovnicaVijestiPoređenje: FIFA 18 ili PES 2018?

Poređenje: FIFA 18 ili PES 2018?

Vječita dilema gamera i ljubitelja sportskih simulacija – FIFA ili PES? Dvije najpopularnije nogometne igrice godinama unazad su tema mnogobrojnih rasprava fanova, a mi vam u ovom članku donosimo poređenje ovogodišnjih izdanja i pitamo vas, FIFA 18 ili PES 2018?

FIFA 18 ili PES 2018

EA Sports i Konami su nam pripremili najnovije inačice popularnih franšiza, a već smo imali priliku da vidimo neke od noviteta koji su nam spremili. PES 2018 izlazi 12. rujna, dok ćemo na FIFU 18 morati sačekati do 29. rujna.

FIFA 18 ili PES 2018 – grafika

FIFA 17 bila je prva verzija koju je pokretao Frostbite engine, koji je igru podigao na jedan potpuno drugi nivo kada je riječ o grafici. U novoj Fifi nećemo vidjeti toliko drastične promjene, ali ipak su napravljena neka poboljšanja. Gledatelji više nisu toliko strogo disciplinovani i sinhronizirani, već reagiraju drugačije, tako da je sveukupna atmosfera na stadionu bolja.

PES 2017 je imao odlične detalje i face igrača, ali je zaostajao na polju atmosfere na stadionima. Novo izdanje donosi i određena poboljšanja na tom polju, a vidjećemo da li će moći parirati Fifi.

[su_premierleague]

FIFA 18 ili PES 2018 – licence

Konamijeva najveća boljka godinama, te polje na kojem EA Sports odnosi najveću pobjedu. Kao i dosad, FIFA posjeduje pregršt licenci najvećih liga i timova, te potpuno brendiranu englesku Premier ligu i Bundesligu. PES ima ekskluzivno partnerstvo sa Barcelonom, Liverpoolom i Dortmundom, licenciranu italijansku Seriju A i francusku Ligue 1.

FIFA 18 ili PES 2018 – gameplay

U fokusu FIFA 18 je poboljšani gameplay, nove animacije i sistem pokreta, driblinzi (kretnje Cristiana Ronalda su autentične), sve u svemu, FIFA djeluje kao zaokružen proizvod i zabavno iskustvo. PES 2018 ne odstupa od Konamijeve filozofije po tom pitanju, primjetna su određena poboljšanja, te PES će i dalje biti izbor za čiste nogometne entuizijaste.

FIFA 18 ili PES 2018 – online

EA Sports je svu pažnju usmjerio na Ultimate Team mod, dok PES 2018 podržava modove 2v2 i 3v3, što znači da sada možete igrati online zajedno sa svojim društvom u istom timu.

Koji je vaš izbor: FIFA 18 ili PES 2018?

[total-poll id=54986]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!