NaslovnicaVijestiPogba: On mi je pomogao da budem bolji u napadu

Pogba: On mi je pomogao da budem bolji u napadu

Paul Pogba, veznjak Uniteda, otkrio je ko mu je pomogao da bude produktivniji u ofanzivnom dijelu igre, te da “bude ono što jest”.

pomogao

Vezni nogometaš Manchester Uniteda Paul Pogba poručio je da mu je dolazak Nemanje Matića umnogome pomogao da bude na razini zbog kojeg je prošlog ljeta došao na Old Trafford, za tada rekordnih 105 milijuna eura.

Pogba ove sezone baš zbog Matića igra ofanzivnije, kao u Juventusu, što se odmah isplatilo, jer je Francuz bio strijelac u trijumfima Uniteda nad West Hamom (4:0) i Swanseajem (4:0) u Premier ligi.

“Ja sam igrač koji više pažnje posvećuje napadima, a sada imam takvu ulogu. Matić je obrambeni, možemo se promijeniti tijekom utakmice, ali ja sam bio ofanzivniji u ova dva susreta, a Nemanja je ostao nazad. To mi je puno pomoglo da budem ono što jesam. I dalje obavljam obrambene poslove, ali sada mogu pomoći napadačima i biti bliži golu, naprosto uživam”, rekao je Pogba za ESPN.

Pogba je prošle sezone često bio na meti kritika javnosti na Otoku zbog toga što ne pruža partije kakve se od njega očekuju i zbog čega je uložen veliki novac, a od ove pored sebe ima Matića poslije transfera iz Chelseaja.

ŽDRIJEB LIGE PRVAKA: Evo tko će s kim biti u grupi u novoj sezoni Lige prvaka!

Evo što će Coutinho uraditi ukoliko Liverpool odbije i četvrtu ponudu Barcelone za njega

Gianluigi Buffon imenovao stadion na kojem bi volio zaigrati još jednom u svojoj karijeri

Snažni i visoki igrač vjeruje da “crveni vragovi” imaju kvalitetu da postanu prvak Engleske nakon pet godina.

“Sretan sam kako smo započeli sezonu, ali to je samo početak. Mi smo sami sebi najveći rival, nema razloga da se plašimo nikoga iz Premier lige, pokazali smo da smo jaki kao momčad. Znamo da možemo imati vrhunsku sezonu i nadam se da ćemo osvojiti naslov”, zaključio je Pogba.

Sljedeću utakmicu u Premier ligi Manchester United igra na svom terenu protiv Leicestera u subotu od 18.30.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!