NaslovnicaVijestiPogledajte listu igrača koji se povezuju sa Unitedom

Pogledajte listu igrača koji se povezuju sa Unitedom

Pogledajte listu igrača koji se povezuju sa Unitedom! Jose Mourinho će ovo ljeto potrošiti velike količine novca na pojačanja, a kako stvari stoje ta količina novca mogla bi biti rekordna što se tiče transfera koje je potrošio jedan klub.

Pogledajte listu igrača koji se povezuju sa Unitedom

Crveni đavoli i dalje imaju priliku završiti sezonu na prilično uspješan način ako uspiju osigurati kvalifikacije za Lige prvaka, ili osvojiti Europsku ligu. Planovi  Josea Mourinha za narednu sezonu izmijenjeni su zbog dugotrajne ozljede Zlatana Ibrahimovića. On sada mora dovesti napadača svjetskog kalibra ali i svjetsku klasu u odbrani, te nekoga ko će zamjeniti Carricka koji odlazi na kraju sezone.

Dvije njegove želje su napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann i Torinov as Andrea Belotti. Ova dva igrača koštat će United oko 170 miliona eura.

Griezmann se neprekidno povezuje s Unitedom i već neko vrijeme je Unitedova glavna meta. Ukoliko United izbori Ligu prvaka naredne sezone, napadač Atletica zasigurno dolazi u Manchester, jer je to bio jedan od preduslova koje je postavio čelnim ljudima Uniteda.

Belotti igra u vrhunskoj formi ove godine. On je ove sezone za Torino, u svim natjecanjima postigao 27 golova. U Torinu su već postavili otkupnu klauzulu za njega koja iznosi astronomskih 90 miliona eura. Međutim, spominje se opcija u kojoj bi United nazad u Torino poslao Darmiana kao dio transfera za Belottia koji bi tada bio znatno umanjeniji. Dio novca bi isplatili odmah, a ostatk bi Torinu bio isplaćen u ratama.

>> Mourinho najavljuje: Protiv Crystal Palacea sa mladim timom ako uđemo u finale LE

U zadnje vrijeme, vjerovatno i najzanimljivije ime, koje se povezuje sa Unitedom je Neymar. Prema Daily Recordu, Neymar je rekao svojim prijateljima kako su United i Chelsea poslali ponude za njega, te da Barca još uvijek ništa nije odgovorila. Mourinho je spreman aktivirati njegovu otkupnu klauzulu i ponuditi mu veću platu u Manchesteru, nego što ima u Barceloni.

Kurt Zouma takodjer se spominje kao potencijalno pojačanje Uniteda. Mourinho će učiniti sve da dovede francuza na Old Trafford. Zouma nakon povrede i nakon što je na klupu Chelsea sjeo Antonio Conte, nikako da uhvati prvu formu te da se izbori za prvih jedanaest u Chelseau.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Ukoliko plan sa Zoumom ne uspije, mourino se okreće ka igraču Reala kojeg je takodje imao priliku trenirati, Raphaelu Varaneu. On bi mogao stići u United kao dio paketa u kojem bi United u Madrid poslao De Geu, a ovi bi u Manchester poslali Varanea i još ogromnu količinu novca.

Mnogo igrača se povezuje sa Unitedom, kao nikada ranije. Mourinho mora dovesti prava pojačanja ako želi da trofeji počnu stizati u Manchster.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!