NaslovnicaVijestiPoznata destinacija Pierre-Emerick Aubameyanga: Transfer koji će razočarati nogometni svijet

Poznata destinacija Pierre-Emerick Aubameyanga: Transfer koji će razočarati nogometni svijet

Poznata destinacija Pierre-Emerick Aubameyanga. Teško je da će Pierre-Emerick Aubameyang još dugo ostati u Borussiji Dortmund i postoji svježa informacija o njegovoj budućnosti.

Poznata destinacija

Gabonac je povezan sa svakim velikim klubom, te je bio povezan sa mega-bogatom kineskom Super ligom. Čak se govorilo da se složio sa nevjerojatnim potezom u Tianinu Quanjinu, ali nikada se nije dogodilo.

I kako se činilo da se to neće dogoditi ovog ljeta, jer je transferni rok u Kini prošao, njemački BILD kaže da će, kada se transferni rok otvori u siječnju, Aubameyang krenuti prema kineskoj Super ligi.

Nema ni riječi o klubu niti bilo kakvih detalja o plaći ili naknadi, ali govori se da će 28-godišnjak u Kinu sredinom sezone.

[su_live_koeficijenti_v2]

Dortmund je od tada odbio potvrditi te vijesti, s direktorom komunikacija Saschom Fligge koji za Sky Sports govori:

“Nemamo kontakt sa klubovima u vezi transfera Aubameyanga i ni jedan klub nije pričao o promjeni u siječnju.

Aubameyang je postigao 39 golova na svim natjecanjima prošle sezone, uključujući 31 u Bundesligi. Bila bi šteta kada bi otišao u Kinu. Takvog napadača bi svi voljeli vidjeti kako igra u Europi u nekom velikom klubu. Nadamo se da ovo nije istina.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!