NaslovnicaVijestiPoznato gdje će Mario Balotelli igrati sljedeće sezone

Poznato gdje će Mario Balotelli igrati sljedeće sezone

Poznato gdje će Mario Balotelli igrati sljedeće sezone

Talijanski nogometaš Mario Balotelli produžio je ugovor s Nicom na još jednu sezonu, priopćio je francuski francuski klub. Balotelli je u Nicu došao prije godinu dana kao slobodan igrač iz Liverpoola i tada je potpisao ugovor do kraja sezone.

balotelli igrati

Prelazak u Nicu pokazao se kao pogodak jer je “oživio” karijeru i dao 17 golova na 28 utakmica. Nica je bila treća u francuskom prvenstvu nakon povijesne sezone za ovaj francuski klub i igraće kvalifikacije za Ligu prvaka. Balotelli je bio na meti španjolskog Las Palmasa, ali do transfera nije došlo.

Mario Balotelli, nogometnoj javnosti poznat kao ‘zločesti dečko’ je promijenio mnoštvo klubova u svojoj karijeri. Nogometnu karijeru počeo je u Interu za koji je igrao od 2007. do 2010. godine i u tom periodu nastupao 59 puta za talijanski klub, a zabilježio je 20 pogodaka. Njegov potencijal zapazio je Manchester City koji ga je doveo u svoje redove. Talijan se u Manchesteru zadržao tri godine, a i u engleskom klubu je je za tri godine postigao 20 pogodaka.

Saznajte kakav je ultimatum postavio Marco Verratti PSG-u

Predsjednik Lyona otkrio koliko Arsenal mora platiti za Alexandrea Lacazettea

[su_watch_live_football]

Milan ga je doveo 2013. godine za 20 milijuna eura, a u Milanu je postigao 26 pogodaka u 43 nastupa. Zatim njegova karijera kreće silaznom putanjom. Milan ga prodaje Liverpoolu koji ga nakon 16 utakmica šalje nazad na pozajmicu u Milan, a tamo je postigao samo jedan pogodak u 20 nastupa.

Prošle sezone je, možemo slobodno reći, napravio odličan potez prešavši u Nicu u kojoj je već postigao 15 pogodaka u prošloj sezoni, a pritom završio na odličnom trećem mjestu u francuskom prvenstvu i igrat će kvalifikacija za Ligu prvaka.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!