NaslovnicaVijestiPoznato gdje će Zlatan Ibrahimović nastaviti nogometnu karijeru

Poznato gdje će Zlatan Ibrahimović nastaviti nogometnu karijeru

Poznato gdje će Zlatan Ibrahimović nastaviti karijeru? Golgeter Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović neće produljiti ugovor, već će na kraju sezone preći u Los Angeles Galaxy, tvrdi američki Fox.

Ibrahimović nastaviti

Kako se navodi, 36-godišnji švedski nogometaš dobiće najbogatiji ugovor u povijesti MLS ligi, ali za sada nisu objavljene konkretne cifre. Ibrahimović je često isticao da ima veliku želju da se oproba u SAD, a prema tamošnjim medijima, to će mu se ispuniti od ljeta.

Njemu u lipnju ističu obveze prema Unitedu, a iako ima opciju da još godinu dana ostane na Old Trafforda, neće ostati zbog slabih rezultata. Njegov Manchester United se nalazi na petom mjestu Premiershipa nakon 28 odigranih utakmica (14 pobjeda, 11 remija i tri poraza). Kako stvari stoje United će ostati bez Lige prvaka jer im četvrtoplasirani City, koji ide u kvalifikacije za najelitnije europsko klupsko natjecanje, bježi pet bodova.

>>Cristiano Ronaldo otkrio zbog čega je nosio broj 7 u Machester Unitedu

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Ibrahimović je ove sezone postigao 26 golova na 41 utakmici u svim natjecanjima.

U Los Angelesu bi ga sačekali bivši igrač Marseillea Roman Alessandrini, Barcelone Giovanni Dos Santos, a dres Galaxya nosio je i David Beckham, također nekada nogometaš Manchester Uniteda, PSG i Milana, kao Ibrahimović.

‘Ibra’ je karijeru počeo u švedskom Malmeu, a nakon dvije godine provedene tamo odlazi u nizozemski Ajax gdje se zadržao tri godine (2001-2004) prije nego li ga je kupio Juventus. Iz Juventusa, dvije godine kasnije prelazi u Inter, a transfer u Barçu uslijedio je 2009. godine.

Iz katalonskog kluba su ga slali na pozajmicu u Milan, a onda je uslijedio i transfer u Milan. Najbolji dio karijere odigrao je u Paris Saint Germainu za koji je igrao od 2012. do 2016. godine i u tom periodu za francuski klub postigao 113 pogdaka u 122 nastupa.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!