NaslovnicaVijestiPoznato ime prvog kandidata za mjesto izbornika nizozemske reprezentacije

Poznato ime prvog kandidata za mjesto izbornika nizozemske reprezentacije

Poznato ime prvog kandidata za mjesto izbornika nizozemske reprezentacije! Legendarni vezni nogometaš Milana Ruud Gullit kandidat je za izbornika reprezentacije Nizozemske, objavio je nizozemski list De Telegraaf.

poznato ime

Navodi se da je Gullit jedan od tri najozbiljnija kandidata, zajedno s bivšim pomoćnim trenerom Chelseaja i Barcelone Hankom ten Cateom i Rogerom Schmidtom, koji je nedavno dobio otkaz u Bayer Leverkusenu.

Gullit je postigao 35 golova u 117 utakmica u Seriji A noseći dres Milana, od 1987. do 1993, a osvojio je i dva europska kupa i tri “scudetta”. Nakon igračke karijere posvetio se trenerskom pozivu, a bez posla je od 2011. godine, kada je dobio otkaz u ruskom Tereku iz Groznog. Posljednji klub koji je vodio u ligama “petice” bio je Newcastle prije 18 godina. Nizozemski savez dao je otkaz izborniku Dannyju Blindu u ožujku nakon poraza od Bugarske.

>>Kraj jedne ere: Dugogodišnji branič napušta Chelsea

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ruud Gullit je svoju igračku karijeru počeo davne 1979. godine u HFC Haarlemu, a tri godine kasnije prelazi u Feyenoord, a zatim tri godine kasnije u PSV. Nakon toga, kupuje ga Milan gdje je pružao najbolje partije u perodu od 1987. do 1993. godine. Nakon prve epizode u Milanu otišao je u Sapdoriju, a onda se ponovo vratio u Milan. Nakon toga, opet se vratio u Sampdoriju gdje je ostao jednu godinu, a profesionalnu nogometnu karijeru završio u Chelseaju za koji je igrao od 1995. do 1998. godine

Za nizozemsku reprezentaciju nastupao je od 1981. do 1994. godine i u tom periodu 66 puta nosio dres nizozemske reprezentacije i postigao 17 pogodaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!